Värilliset ripset ovat salaisuus tekemään silmäsi pop

Onko villitys syntynyt merenneito kauneuden trendi vai ei, se ei ole oikeastaan ​​väliä. Mitä on merkitys on se, että värilliset faux-silmäripset ja värilliset ripsien pidennykset ovat salaisuus silmiesi silmissä.

Luuletko, että olen hullu? Rehellisesti, kun näin ensimmäisen kerran tämän trendin hallitsevan Internetiä, en ollut niin vakuuttunut siitä, että olisin koskaan halunnut lisätä vauvojen violettihampaisiin tai sateenkaaren väreihin myös lash-riviini. Mutta kuten käy ilmi, sen lisäksi, että ne ovat valokuva op, ne voivat tehdä paljon ulkoasua – ehkä jopa enemmän kuin tavallinen putki ripsiväri.

RELATED: Kuinka käyttää värillinen ripsiväri jokaisen silmän väri

Clementina Richardsonin julkkis-lash-asiantuntija ja innoissaan kieroilun perustaja juuri esitteli heidät hänen studiolleen, joka tarjoaa tämän kuukauden ja on saanut jo ylivoimaisen myönteisen vastauksen. “# 1 hyötyä saada värillinen ripset on, että ne on suunniteltu parantamaan luonnollista silmän väri ja silmän muoto jopa enemmän kuin perinteiset ripsien laajennukset”, hän kertoo meille. “Värilliset ripset auttavat myös ilmaisemaan persoonallisuuttasi, värin hienot värit tekevät flirttaavamman, seksikkään ulkonäön.”

Merenneidemme ripset olivat saapuneet23️��. Pysähdy ja anna meidän muokata sinua katsomaan! ������ #purple # ombre # volumelashes

Julkkis silmäripsien asiantuntijan jakama viesti (@enviouslashes)

Vaikka voit valita minkä tahansa haluamasi värin ja värillisten ripsien prosentuaalisen osuuden verran normaaleja mustia ripoja ja jopa muokata moniväristä ulkoasua, toinen tapa on valita sellaisella tavalla, joka parantaa luonnollista silmäväriäsi. 

RELATED: Hillary Clinton vietti 600 tuntia hänen kauneusrutiinistaan ​​vuonna 2016

Merenneito ripset Purple Reign Ombré ��: ssä. Pyyhkäise ����. #trending # trendit # purppura #purple #lashes #lashextensions #longisland #longislandlashes # bestlashes # artist # nomakeup # greeneyes # almondeyes # upea # kaunis # lashesnyc

Julkkis silmäripsien asiantuntijan jakama viesti (@enviouslashes)

“Esimerkiksi violetti tekee vihreät silmät näyttävät paljon voimakkaammalta ja toimii myös hyvin ruskeilla silmillä luoda suurempien silmien illuusio”, kertoo Richardson. “Vihreä toimii parhaiten parekin pähkinän silmien kanssa kauniin väripesun kanssa, kun taas sininen auttaa sinisilmäisiä tyttöjä vaikuttamaan suurempaan ja tuo myös ruskean silmän luonnollisen kauneuden.

Joten jos sinulla on siniset silmät ja päätätte, että haluat niiden ponnahtavan vieläkin enemmän, tyylilaji Richardsonin salongissa käyttää 20 prosenttia faux-ripset mustalla ja sitten 60 prosenttia sinisellä.

VIDEO: 5 kalliimmista kasvohoidoista siellä

Olet todennäköisesti myös studiossa hieman pidempään kuin tavallisesti. “Toisin kuin perinteisten mustan ripsien soveltaminen, värilliset ripset vaativat hieman enemmän ajattelua sijoituksesta ja luovuudesta”, hän toteaa. “Symmetrian luominen molemmissa silmissä on tärkeä asia, se on taidetta, joten kerromme asiakkaillemme, että sallitun 30 minuutin ajan värilliselle pyyhkäisypalvelulle.”

Jos et ole valmis sitoutumaan siihen, että ripsien laajennukset tuovat, voit kokeilla liima-asioita tai jopa värillisiä ripsivärejä. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

86 + = 88

map