Um, tämä seerumi on kirjaimellisesti Happy Hour Your Face

En ole aivan varma, kun viimeksi otin pulloja, mutta olen melko varma, että se oli ainakin neljä vuotta sitten. Olen vakavasti kahdeksankymmenenvuotiaan loukussa 25-vuotiaan naisen ruumiissa. En halua mennä iloiseen tuntiin. Haluan mennä kotiin ja käydä kylvyssä ja katsella uudelleen Rakastan Lucyä. Tarpeetonta sanoa, etten ole osa osallistua työtä jälkeisen juoman piiriin. Joka, kuten se tapahtuu, on ihan hyvää ihollemme, koska me kaikki tiedämme, että ensimmäinen paikka, josta näet hauskan taivutuksen jälkikadun, on luultavasti kasvosi. Ei hauskaa!

Olen kuitenkin löytänyt keinon osallistua parittomaan työtilaan, eikä minun tarvitse huolehtia siitä, että tuhoavat tuhon mukiin. Hei, Champagne-seerumi.

Tiedän, että tämä ei todennäköisesti ole mitä Birdman ja Lil ‘Wayne olivat mielessä, kun he kirjoitti ikonikuvion, joka soitti taustalla useimmissa osapuoleissa, jotka osallistuin lukiossa, mutta olen pistänyt samppanjaa kuten olen mestaruuspelissä . Ole hyvä. 

Samppanja Serum EMBED
kohteliaisuus

RELATED: Tyynypray, joka auttaa minua nukahtamaan koko yön

OK, laitoin teini-nostalgiaa syrjään puhuessani suosikkini tasapainottavasta seerumista, Leahlani Skincare Champagne Serumista ($ 32, leahlaniskincare.com). Olen kirjoittanut Leahlanista ennen pitkälti, koska perustaja Leah tekee uskomattomista orgaanisista tuotteista infusoidun puhtaiden nektareiden ja trooppisten havaialaisten hedelmien kanssa, jotka tekevät uskomattomasta erosta ihon kunnossa. 

Tämä tuote on erityisen hämmästyttävä, jos sinulla on ihottumaa, koska se on kuukauden aika, tai jos tulet irti tauosta tai vaikka olet mid-breakout. Ensinnäkin ainesosien sekoitus, cocktaili, jos haluat, on täydellinen vähentämään tulehdusta, koska sinulla on vihreän, valkoisen ja rooibos-teen trifecta, joka tekee kaksinkertaisen tehtävän vahvistaakseen ihon kimmoisuutta.

Saat myös laventelin, kamomillan ja nousevan geranium-yhdistelmän, joka tasapainottaa ihoa ja rauhoittaa ihoa, kuivumista tai vain ihon yleistä stressaantumista. Olen huomannut, että ihoni ei ole vain rauhallinen, kun käytän sitä, mutta kestävien käyttöpäivien jälkeen kaikenlainen myrkyllisyys on melko mennyt, kun taas kuivat alueet on pysäytetty ja ihoni on tasapainossa.

RELATED: Tämä suihkumaito on vastahyökkääjän tarvitsema päivä lopussa

Öljyt, joihin edellä mainitut ainesosat lisätään, nimittäin kylmäpuristetut rypäleiden siemenet ja chardonnay-siemenöljy (sekä orgaaniset, obv: t) ovat seerumin nimi.

Tämän seerumin suosikki osa on se, että se sisältää joitakin vakavasti voimakasta C-vitamiinia, ruusupuuöljyllä, joka myös antaa upeat kasvosi rasvahappojen runsailla omegaöljyillä ja antioksidanttien suojaavilla ihoilla, joten se auttaa hoitamaan kaikkia arpia tai pigmentaatiota sinulla on kuin BOSS. 

VIDEO: 8 upeaa kasvonaamiota

 

Haluan murtaa tämän pullon, eikö? Bonuspisteet, koska se ei anna sinulle ikävää krapulaa, ja siltojen läpikäymisen vuoksi se on erittäin edullinen. Aloha, todellakin. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

73 + = 83

map