Tyylikkäät opas itsekärjettavien tahrojen poistamiseen

Värien poisto on taito, joka vahvistaa kelpaavat oikeudet, mutta todellinen huippuosaamisen testi kirjassamme? Getting self-Tanner pois rapeita valkoisia arkkeja. Koska kahta asiaa me rakastamme, etenkin kesäkaudella, heillä on ehdottomasti öljy-vesi-suhde.

Mutta ennen kuin heität nuhruisen tyylikkään sisustuksen ikkunasta, koska et voi luopua itsekerästään, sinun pitäisi tietää siellä on tapa käsitellä pisteitä.

Monet itsekartoituneet väittävät, etteivät ne jätä tahroja, ja olemme testanneet paljon, jotka ovat eläneet sanaa varten, mutta jos se tapahtuu, tässä on sinun.

RELATED: Selena Gomezin meikki viikonloppukonserttiin kesti 15 minuuttia

Ensinnäkin sinun pitäisi tietää populaarinen parkitusaine, dihydroksiasetoni, ei ole se mikä aiheuttaa tahroja mukaan Cloroxin sisäinen siivous- ja pesula-asiantuntija Mary Gagliardi, joka tunnetaan myös nimellä Dr. Laundry. Se on todella väritön ja mikä todella aiheuttaa tahraa, ovat muut aineet yhdistettynä kaavan mukaisiin öljyihin tai kaikkiin väriaineisiin, joita käytetään tuotevalikoiman tuottamiseen.

VIDEO: Kauden kauhuhenkiset kustannukset

Joten hänen parhaat vinkit? Ensinnäkin esikäsitellä kangasta, kun se on kuivaa hieromalla nestemäistä pesuainetta tahraan. Odota sitten 10 minuuttia ja huuhtele lämpimällä vesijohtovedellä. Toista tämä prosessi. Sitten, valkoiset, kuten valkoiset arkit, Dr. Laundry ehdottaa Clorox Ultimate Care Bleach -valmisteen käyttämistä ja pesemistä välittömästi kuumin veden suositellussa vedessä pesuainetta ja kupin edellä mainittua valkaisuainetta.

Kun pesukone lopettaa kierron, ilmakuivataan ja varmista, että tahra poistuu ennen kuin ponnahda se kuivuriin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 5

map