Twitter on vaativa Missy Elliott x MAC Collab

Hyvä MAC Cosmetics, toivomme toivottavasti, että luet tätä ja otat sen sydämessä, koska se on erittäin tärkeä. Ihmiset ovat puhuneet (errr, tweeted?), Ja he haluavat Missy Elliott x MAC -yhteistyötä tapahtua, stat. Kiitos ja kiitos?

Twitterin käyttäjä Janyen 14. lokakuuta tekemä viallinen, mutta loistava, ehdotus on nyt muuttunut täysipainoiseksi kampaksi, jonka avulla meikkiyhtiöt harkitsisivat Elliottin kanssa työskentelyä kauneuslinjalla. Alkuperäinen viesti on verkottanut yli 16 000 ihmistä, ja se on tuottanut yli 24 000 tykkää. Jopa Missy itse “hyväksyi” idean retweeting sen. Pohjimmiltaan pallo on sinun tuomioistuimessa, MAC.

RELATED: 6 tärkeintä kauneutta Missy Elliottin “WTF: stä (mistä heistä)” video

Jotta virallisempi, on myös Change.org-vetoomus, jossa pyydetään ihmisiä “auttamaan Missy Elliottille saamaan ansaitun MAC-linjansa.” Se huomauttaa, että Missy Elliott on työskennellyt yrityksen kanssa jo vuonna 2004, kun hän oli osa MAC: n Viva Glam huulipunaa, mutta on tullut aika antaa hänelle koko kokoelma.

Rehellisesti MAC x Missy collab tekee meille niin paljon järkeä. Elliottin taipuisuus rohkeille pimeille huulten sävyille ja glitter-luomivärille on aina ollut voitto kirjassamme. 

Rihanna, Ariana Grande, Mariah Carey ja Selenan MAC-kokoelmat olivat absoluuttinen menestys, ja olemme 100-prosenttisesti varma siitä, että ihmiset tekevät käsiinsä Missyn tuotteita.

* Ristit sormet *

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

15 − = 14

map