Tiedettä! Tämä kosteusvoide aktivoituu vedellä

Meikki- ja ihonhoitotuotteet hyödyntävät kemiaa koko ajan. Aloittelijoille meillä on happoja ja peptidejä, mineraaleja ja misellejä ja paljon muuta. REN: n uusi Flash Hydro-Boost Instant Plumping -emulsio ($ 42, sephora.com) saa kuitenkin sinut läheiseltä ja henkilökohtaiselta kemian avulla tuomalla tieteellisiä kokeiluja suoraan kylpyhuoneesi pesuun. Tartu laboratorioihin, naisille ja miehille. 

Jotkut saattavat pitää tätä kosteusvoidetta Länsi-versiota Etelä-Korean roiskeina, jotka pohjimmiltaan roiskua iholle suihkun aikana. Tämä tuote on kuitenkin hieman erilainen. Voit käyttää sitä kermaista emulsiota puhdas, kuiva kasvot ja hierovat ihoa iholle. Seuraavaksi voit yksinkertaisesti roiskuttaa vähän vettä kasvoillesi ja tuote muuttuu paksuksi, superhydroksidiseksi seerumimaiseksi kerrokseksi ihosi päälle. 10 minuutin kuluessa tuote ja vesi imeytyvät täysin.

Se rehellisesti tuntuu taikuudelta, ihmisiltä.

RELATED: Mr. Fitz vain luovutti ihonhoitoapua

Kun käytän tuotetta, voin tuntea valtavan eron ihon rakenteessa. Se todella tuntuu ja näyttää enemmän pullea, mutta se tuntuu tuntuvammin ja tuntuu pehmeältä ja kirkkaammalta. Käytän sitä molemmat aamulla ennen meikkiä, ja yöllä ennen kuin yritän tehdä yöaikaan. Ylimääräisen kosteusannoksen ansiosta voit seurata myös toisen kerroksen kermavaahdosta ja seerumista.

Tuo tieteen ja tuovat hyvän ihon.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

79 − 71 =

map