Tekevätkö luonnolliset hammastahnat todella?

On olemassa kahdenlaisia ​​ihmisiä – ne, jotka mieluummin saivat Aquafresh-putkensa kestävältä otteeltaan ja ne, jotka vannovat luonnollista hammastahnaa luokkaa. Yhä useammat luonnolliset hammastahnat tulevat markkinoille, jotkut infusoivat kookospähkinäöljyllä jonkin verran tätä öljynvetävästä hyvyydestä (Onko se hyvä? Onko se huono? Kuka tietää!), Ja vaikka monet näyttävät laulavan kehujaan, olimme aina vähän epäiltyä. Tosiasiallisesti se toimii samoin kuin kaavat, jotka olemme kasvaneet käyttämällä?

Kysyimme tohtori Marc Lowenberg of New Yorkin Lowenberg, Lituchy ja Kantor hammaslääkärikoulutuksesta kerta toisensa jälkeen.

“Ensimmäinen ja tärkein asia on se, että jos hampaat hampaasi kunnolla ja poistat kaiken plakin, käyttämäsi hammastahna ei ole väliä”, hän kertoo meille. “Hammastahnat eivät tee mitään kumisten sairauksien ja onkaloiden ehkäisyyn, koska se mikä tosiasiallisesti aiheuttaa sen, että hampaasi istuvat bakteerit muodostavat plakkia. Hammastahnaa on mielestäni käytetty, koska se tekee hengityksesi maistuvan paremmin ja riippumatta siitä, jota käytät, et tee itsellesi mitään etuja, jos et poista tehokkaasti kaiken plakin. “

VIDEO: Zero-Waste Vinkkejä kylpyhuoneessa

RELATED: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää ennen kuin yrität niitä LED-hampaiden valkaisupakkauksia Instagramissa

Joten miksi meidän suu tuntuu puhtaammalta, kun käytämme Colgatea tai Crestiä luonnollisen brändin yli? Dr. Lowenbergin mukaan, me olemme olleet ehdottoman ajattelevia. Koska useimmat meistä ovat todennäköisesti kasvaneet käyttämään kaupallista hammastahnaa, psykologisesti tuntuu siltä, ​​että hampaamme ovat puhtaampia kuin luonnollisen kaavan jälkeen. “Kaikki, mitä ei ole, kun harjaat hampaasi, tuntuu siltä kuin se ei tee työtä, mutta se on”, hän lisää.

Sanotaan, että ellei tilata täysin luonnollista elämäntapaa, ei ole todellakaan etua toisilleen, edellyttäen, että poistat plaketin oikein hammasharjalla, hammaslangalla ja / tai Waterpikilla. Tohtori Lowenberg itse itseään sekoittaa omat hammastahveli leivinjauheen ja vetyperoksidin kanssa ja teknisesti se on luonnollinen kaava. “Leivinuumassa on vähän hionta-laatua, mutta se on riittävän hankaavaa, että se poistaa pinnan tahrat”, hän selittää. “Vetyperoksidi on pohjana sille, mitä nyt tiedämme valkaisumenettelyksi, koska se hajoaa vety- ja happimolekyyleihin, ja happimolekyylit aiheuttavat hampaasi valkeammaksi. Se ei todellakaan voi muuttaa väriä, ellei se istu noin 15-20 minuuttia, mutta se on tehokas poistamalla tahroja pinnalta ja mielestäni on yhtä hyvä kuin ostaa luonnollista hammastahnaa. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 1

map