Täytä seerumi, joka rauhoittaa ikääntymisen ihoasi

En aio sanoa, että 25-vuotiaiden antaminen antoi minulle uudenlaisen kiinnostuksen ikääntymiseen, mutta en ole ei sanomalla joko. Se on ollut kaukaisessa näkemyksessän jo jonkin aikaa, mutta nyt kun olen 20-luvun puolivälissä, se tuntuu todella realiselta. Ja siinä seerumi tulee sisään. 

Saatoin käteni Islannissa niin suosittuun tuotteeseen, että yli 30 prosenttia sen naisista asuu. Ja kuukauden kuluttua sen käytöstä huomasin, että minulla on ollut äärimmäisen suuri ero äitini ilmaisuviivojen syvässä otsaani eikä nähnyt uusia uusia. Mutta todella kaunis osa oli kuinka lempeä tämä hoito oli. Ei tuoksua, ärsytystä – vain puhdasta autuautta, jonka voisin kyetä vastustamaan ikääntymistä – säännöt tämän tieteellisen läpimurron kanssa. Lisätietoja siitä, miksi se kannattaa investoida, lue alla.

Mitä kutsutaan:

Bioefektin EGF-seerumi 

Kuinka paljon se asettaa sinut takaisin:

Uusi farkku, joka sopii juuri sinun tai vain … $ 185; net-a-porter.com

RELATED: 5 sekoittamalla harjat, jotka antavat sinulle tähtien savuisen silmän

Mikä tekee siitä erityisen: 

Koko Bioeffect-alue hyödyntää teknologiaa, jota he kehittivät kasveista, joita kutsuttiin Epidermal Growth Factoriksi tai EGF: ksi, ja ilmeisesti tämä tekniikka oli eräänlainen iso asia, koska tutkijat löysivät sen Nobelin palkinnon NBD: lle. Alas, mitä EGF tekee? Se ilmeisesti aktivoi solujen regeneroinnin, joka kuten me kaikki tiedämme, hidastuu ikäänkuin. Niin pohjimmiltaan se kompensoi, missä luonto saattaisi olla hieman löyhä meitä, hioamalla ikääntymisprosessia pysähtymään, iltaisin ihon sävy ja vain lisäämällä ihon terveyttäsi. 

Kuka se on??

Jokainen, joka haluaa estää ikääntymisen tai jopa kääntää osan kasvonsa ikääntymisestä. 

Milloin sitä käytetään:

Joka ilta puhdistusrutiinin lopussa. Ole varovainen, ettet käytä öljyjä sen kanssa, joten jos öljy puhdistetaan kuin minä, muista soittaa. 

Mikä tuntuu:

Super hydrating, mutta tasoittaa tavalla, joka on erilainen kuin seerumi, joka on pakattu silikoneilla. Se on myös hieman paksumpi kuin seerumit, joihin tottun, mutta leviää kauniisti. Pieni menee pitkälle. 

RELATED: 10 elämää muuttavia temppuja, jotka opettelin osallistumalla Charlotte Tilbury’s Makeup Masterclassiin

Mitä Internet sanoo:

Uusi ihonhoitotuote kahdella hämmästyttävällä tuotteella sekä @bioeffectdk että @comfortzone_spa �� Jos olet kiinnostunut antamaan iholle täydellinen ainesosien yhdistelmä kahdella tuotteella, niin tämä on se → Lisää blogista (linkki biossa) �� @mildhbeautypress_dk .. _____________________________________________ #bioeffect # 30daytreatment #comfortzone #sumblimeskinpeelpads #beautifice #beautificedk

Kuva, jonka on lähettänyt Beautifice (@beautifice)

Sunnuntai Spa����Night #SkincareRoutine #Facial CLEANSE: �� # omorovicza Lämpöpuhdistusaine – myös 10 minuutin kasvohieronta. MASK: �� #Aesop Parsley Seed Masque – irrota kuumalla kankaalla 20 minuutin kuluttua �� #Aveda Intense Hydrating Masque – irrota tuoreella kuumalla kankaalla 30 minuutin kuluttua TONE: �� #Aveda Kasvitieteellinen Kinetiikka Ihon kiinteytys / väriainehoito TREAT: �� #BioEffect EGF Eye Seerumi * �� #BioEffect EGF-seerumi *

Valokuvan lähettänyt Emma (@emmahbeautyuk)

Mitä se haju kuin:

Ei mitään. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 10 = 15

map