Tavoitteiden $ 7 kauneushoitolat ovat täynnä tuotteita, joita käytät

Aika lentää aina, kun ponnahda kohteeseen. Nopea viiden minuutin matkan muutamia tärkeitä luetteloosi helposti muuttuu tunnin kestävältä matkalle ja kori täynnä meikkiä. Jopa sen jälkeen, kun sen kauneusosa oli Sephora-tason makeover hieman yli vuosi sitten, tuotteet ovat edelleen niin edullisia, että onneksi vahingot, joita teet, on aina melko rajallinen.

RELATED: Oh yeah! Tavoitteena on saada Sephora-esque Makeover

Nyt Target pyrkii entistä vaikeampaa käydä kauneusosastostaan ​​avaamalla oman kauneuslaatikoidensa valikoiman. Ensi silmäyksellä sarjat eivät todennäköisesti näytä kaikilta eri tavoin kuin muilta jälleenmyyjiltä tulevat tilauslaatikot, mutta Target on asettanut itselleen spin, jotta ne ovat täysin vastustamattomia.

Vain 7 dollaria, he ovat täynnä tavaroita, joita haluat todella käyttää. Näiden laatikoiden ainutlaatuisuus on se, että ne ovat täynnä erityistarpeesta huolehtivia tuotteita ja jokainen teemoitettu ruutu sisältää sekoitus koko- ja kokeilukokoja.

Esimerkiksi Wakeup ja Makeup Box on tuotteita, kuten Dove Dry Spray Invisible Sheer Fresh deodorantti ja e.l.f. Kauniisti paljas kasvopaletti tekee karkeista aamuista hieman helpompaa.

Kohde Beauty Box
Kohteliaisuus
Kohde
$ 7

OSTA NYT

Neutrogenan kosteuttava vesigeeli-naamio Masque Barin hiussuihdetta peittävälle maskeille sisältää All Masks Boxin kasvojen naamarit jokaiseen tärkeään ihonhoitotuotantoon.

Kohde Beauty Box
Kohteliaisuus
Kohde
$ 7

OSTA NYT

Edellä olevat laatikot saivat alun perin silmämme, mutta voit tarkastella kaikkia käytettävissä olevia laatikoita, joihin kuuluvat myös hiukset ja kylpylä-aiheiset vaihtoehdot osoitteessa target.com.

VIDEO: 5 Makeup Kit Essentials alle 50 dollaria

 

Ja jos olet kirjoittanut tilauslaatikoita, koska olet kirjautunut yhteen ja päädynyt käyttämään vain yhtä tai kahta tuotetta joka kuukausi, Targetilla on ratkaisu myös hukkaan. Vähittäiskauppiaiden laatikot ovat sitoutumattomia eivätkä vaadi tilausta.

Kuten sinä Todella tarvitsi uuden keinon tehdä Target-ajo.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

45 − 43 =

map