Toiseksi niille super-tyydyttäville kuorintamaaleille, jotka poistavat kaikki raa’at jokaisesta huokostasi, Tatchan uusi Violet-C Radiance Mask on luultavasti hauska kasvohoito, jonka olemme kokeneet tähän mennessä.

Ensimmäinen ilmeinen syy? Se on kirkas shade purppura. Tatcha hyväksyy japanilaisen BeautyBerry-nimisen nimityksen nimeltä Callicarpa-japonica, joka on todellinen hedelmä Japanissa, jolla on täsmälleen sama väri kuin maljassa oleva kaava. Hedelmä sisältää runsaasti sekä antioksidantteja että polyfenoleja, mutta myös estää kahta erilaista C-vitamiinia kaavassa hajoamiselta.

Tatcha Purple Mask
Kohteliaisuus

Pastellivalmiste sisältää myös runsaasti hedelmää alfa-hydroksihappoja, jotka hellävaraisesti kuorivat kuolleita ihosoluja ikävästi hehkuvalle tulokselle. Tämä mahdollistaa myös, että C-vitamiini tunkeutuu paremmin kasvoihin ja suojaa mahdolliset UV-vauriot. Violet-C on toinen maski Tatchan valikoimassa, mutta ensimmäinen, joka on sijoitettu purkkiin – brändin arkkimaskit ovat olleet osa ihonhoitotuotteitamme jo vuosia tässä vaiheessa.

VIDEO: Kuinka tehdä DIY Oma Tumeric Mask

Nosta lasinen itsellesi juuri nyt 68 dollarin hintaan sephora.com.