Tässä on täsmälleen mitä tehdä, jos olet vajonnut makeupisi

Ei tuomiota, mutta nukkuminen koko meikkiä ei ole ihoa iholle. Aivan kuten koko kehosi, nukkuminen on korjaavaa myös iholle. Lähtösi öljypitoisuutesi ja huokosi, jotka ovat tukossa yön yli ja peitevoide ei anna ihon kunnolla irtoamaan, mikä voi johtaa tukkeutuneisiin huokosiin, punoituksiin, mustapäihin ja tulehduksellisiin akneihin.

Vaikka olisitkin erittäin varovainen ja pidät pakkausmustesuihkeita pussiasi tai kätkettynä yöpöydän yläosassa, herääminen viime yön meikkiin voi silti tapahtua. Olen aina ylpeä siitä, että riippumatta siitä, kuinka monta cocktailia minulla oli tai kuinka työpäivänäni olin, olen aina onnistunut käyttämään ainakin puhdistusaineita pyyhkimään (joskus hitaasti) meikkiä kasvoistani. Juhlapyhien aikana menetin kuitenkin lohduttavia oikeuksiani. Ylimääräisen yöpymisen jälkeen heräsin seuraavana aamuna ja huomasin, että kaikki minun meikit – mukaan lukien peitevoide, ripsiväri ja punastuminen – olivat edelleen.

RELATED: Miten Kuivata talvi iho kuorinta

Vaikka odotin näkevän massiivisen katkelmani tuijottaen minua ystäväni kylpyhuonepeiliin, olin yllättynyt (ja helpottunut), että minulle ei tullut uusia vikoja kasvoilleni. Silti mietin, mitkä vaiheet minun pitäisi ottaa minun aamupäivän jälkeen ihonhoitorutiini vaurioiden valvonta-lukuun ottamatta välittömästi poistamalla jäänteitä viime yön meikki.

Montclair, NJ-pohjainen dermatologi Dr. Jeanine Downie on samaa mieltä siitä, että ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on poistaa kokonaan kaikki jäljitelmä makeupista, joka on silti kasvoillasi meikinpoistoaineella, kuten Neutrogenan öljytöntä meikinpoistaja ($ 8, walgreens.com). Jos anti-aging on yksi säännöllisistä ihonhoitotuotteista, voit käyttää puhdistusaineita kuten SkinMedica’s AHA / BHA -kuivain puhdistusaine ($ 47; dermstore.com), joka on muotoiltu ainesosille, jotka kohdistavat hienoja juovia ja ryppyjä tai suosittelee pesemään kasvosi lempeä puhdistusaine, kuten Simple’s Moisturizing Face Wash ($ 5, target.com), jotta ärsytystä ei jatkettaisi.

VIDEO: 5 tuotetta, jotka auttavat sinua talvistamaan ihoa

Kun olet puhdistanut ihon, ihotautilääkäri suosittelee aurinkosuojatuotteiden käyttöä SPF 30 -suojauksella ja tavallisella kosteusvoidalla. Ja jos aiot tehdä sen uudestaan ​​kaksi yötä peräkkäin, meikki on todennäköisesti osa yhtälöä, mutta tohtori Downie sanoo, että on parempi pitää meikki näyttävän kevyeksi lähipäivinä, jotta iho hengittää ja palaa . Toinen tuote välttää? Väriaine, joka voi edelleen kuivua ihosi, kun se on jo epätasapainossa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 2

map