Tässä on mitä sinun tarvitsee tietää “Super Akne”

Vaikka “super akne” voi kuulostaa jonkinlaisesta akne räjäytystyöstä superhero, pahoittelemme ilmoittaa sinulle, että valitettavasti ei ole kyse. Se on itse asiassa uusi termi aknen voisi aiheuttaa antibiootti-resistenttejä bakteereja tutkimuksen mukaan BBC raportit julkaistiin British Association of Dermatologists ‘vuosikokouksessa heinäkuussa. Kiirehti ja ilmeisesti huolestunut, puhuimme pari dermatoligistiä saadaksemme kaikki yksityiskohdat.

Ensinnäkin meidän on huomattava, että kaikki eivät kohtele akne antibiooteilla, koska on olemassa tonni (ja meillä tarkoitetaan TON) tuotteita, jotka on suunniteltu hoitamaan ja auttamaan aknen altista ihoa hallitsemisessa, ja voit saada ne paikalliseen Sephoraan tai jopa apteekissa. Matka ihotautilääkäreelle ei kuitenkaan ole koskaan huono idea, sillä ammattilaiset voivat auttaa sinua tekemään koulutettuja päätöksiä siitä, mitä sinun pitäisi todella käyttää ihollaan. 

“Viime vuosikymmeninä olemme hoitaneet aknea oraalisilla antibiooteilla ja olemme havainneet, että potilaat ovat resistenttejä tyypillisiin antibioottihoitoihin”, kertoo terminaalista Santa Monicassa, Califissa toimiva dermatologi tohtori Ben Behnam. “Ylihoito oraalisella antibiootilla on luonut kestävän muotoon P. Acne ja tämä on mitä kutsutaan super akne.”

Sain sen. Joten kuka tämä vaikuttaa, jos näin tapahtuu?  

“Bakteeri-resistentti akne voi vaikuttaa kenenkään aknen alttiuteen, joka muuttuu resistenttien kantojen kolonisoituneeksi, mutta esiintyy tavallisemmin niille, jotka ovat olleet pois ja antibiooteilla tai joita on hoidettu pidempään kuin suositeltava kurssi, joka on tyypillisesti alle 90 päivää”, selittää Dr. Kaleroy Papantoniou, NYC-pohjainen dermatologi.

RELATED: Kasvovedet, jotka pitävät sinun sytyttämisesi menossa

Miten kohtelisit jotain, joka voisi mahdollisesti olla hoidettavaa? Strategisesti ja tapauskohtaisesti.

“Aknea hoidettaessa haluamme sisällyttää ajankohtaisia ​​hoitoja, jotka vähentävät huumeidenkestävyyden kehittymisen riskiä ja tämä voidaan saavuttaa käyttämällä puhdistusaineita, jotka sisältävät bentsoyyliperoksidia”, sanoo tohtori Papantoniou. “Benzoyyliperoksidi on bakteriosidinen, mikä tarkoittaa sitä, että se tappaa bakteereja, ja yhdessä suun antibiootin kanssa se voi vähentää mahdollisuutta kehittää” super akne “.”

Hän sanoo, että jos akne on vaikea eikä reagoi, voidaan käyttää toista antibioottiluokkaa. On myös mahdollista, että ongelma ei ole lainkaan antibioottiresistenssi. Esimerkiksi jos akne aiheutuu hormoneista, se ei tule reagoimaan antibiootiksi ennen kaikkea. Näissä tapauksissa Dr. Papantonious sanoo, että akne voidaan hoitaa menestyksekkäästi oraalisilla ehkäisyvälineillä tai spironolaktonilla.

RELATED: Glossier on käynnistänyt unelmiesi kasvojen seerumit

Lopulta kuka tahansa, joka kohtelee kohtalaista tai vaikeaa aknea, voisi hyötyä räätälöidystä ihonhoito-ohjelmasta. Kutsu ihosi ja ota pallo liikkeelle.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map