Tässä on Miksi nenäsi huokoset eivät pääse irti

Olet tyhjennetty ulos laatikko huokosia nauhat, poimivat kasvosi liian monta kertaa myöntää, ja ehkä jopa investoinut tyyris kasvojen. Nada. Nenäsi huokoset ovat vielä tukossa.

Jos olet pitkään kamppaillut tämän ihokenkaan kanssa (kuten tarinan kirjoittaja), meillä on vastauksia sinulle. Keskustelimme hallitus-sertifioidun dermatologin tohtori Carl Thornfeldtin kanssa selvittämään, miksi T-vyöhykesi huokoset ovat niin täynnä ja miten ne todella selvittävät.

Joten huolimatta siitä, mitä voisi ajatella, se ei ehkä ole puhdistusaineesi.

“Tukkeutuneet huokoset aiheuttavat huokosrakenteen vaurioitumista, mukaan lukien supistuvien kuitujen, jotka työntävät öljyä pinnalle ja rauhaset ovat hyperaktiivisia”, kertoi pro. “Nyt tiedetään, että tämä vaste johtuu pääasiassa tulehduksesta, ei pelkästään lisääntyneestä hormonista. Lyhennen toiminnan vähentäminen edellyttää ajankohtaista ja oraalista hoitoa. “

RELATED: Mikä on Super Akne?

Mitä sinä sitten teet? Ajankohtaisten tuotteiden osalta sinun on oltava ainesosa ja etsittävä niitä, jotka kutistavat rauhaset ja vähentävät tulehdusta. Tohtori Thornfeldt sanoo, että nämä voivat olla esimerkiksi salisyylihappoa, sulfaseta- midia, rikkiä, retinaldehydiä, retinolia ja niasiiniamidia. Hän mainitsee myös kasviperäiset tuotteet, joissa on runsaasti A-vitamiinia ja anti-inflammatorisia ainesosia, kuten rosmariinia, viheriöitä, kurkumia ja pyörää. “Suun kautta annettavat lisäravinteet sisältävät meksikolihappoa, kurkuma- ja inkivääriä sisältäviä teetä, niasiiniamidi (B3-vitamiini), B6-vitamiinia ennen kuukautisjaksoa ja sen läpi sekä sinkkipikolinaattia”, hän jatkaa.

Vaikka yksi tärkeä huomautus? Jotta todella huokoset saataisiin irti, hän sanoo, että ajankohtaisten tuotteiden on oltava öljy-rakastavia, jotta ne pääsevät perustaan. “Salisyylihappo-, omenahappo- tai retinolikemikaalikuorrut ovat erityisen tehokkaita, kun taas glykoli- ja AHA-kuoret eivät ole kovin tehokkaita, koska ne ovat vesiliukoisia”, sanoo tohtori Thornfeldt.

VIDEO: Kuvitteelliset värit: NARS Blush in Orgasm

Jos kaikki edellä mainitut epäonnistuvat? Ensinnäkin, tee dermatologi nimittäminen ja harkitse kysyä toimiston hoitoon.

“Punainen ja infrapunavaloinen LED-valo on monitoiminnallinen, jotta nämä vaurioita voidaan puhdistaa, kuten myös fotodynaaminen terapia (PDT), joka tarjotaan lääketieteellisissä kylpylöissä ja lääkäriasioissa”, sanoo pro. “Intensiivinen pulssivalohoito suoraan kudokseen on hyödyllistä. On osoitettu, että uuttaminen yksinään ilman seuraavaa ajankohtaista ja suun kautta tapahtuvaa hoitoa johtaa täyttämiseen 13 päivän kuluessa. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

15 − = 11

map