Tässä on kuinka tehdä ihosi näyttää siltä, ​​että se käyttää Instagram-suodatinta

Instagram Powders - Lead
Kohteliaisuus

Marianne Mychaskiw

17. tammikuuta 2016 klo 16.45

Jos #NoMakeup-itsekuvasi ryntää Rise-suodatinta, onko se silti teknisesti edelleen hyötyä hashtagista? Tuomaristo ei ole vielä päästy siihen, mutta hyvään lopputulokseen suosivat Instagram-vaikutukset antavat ihollemme usein niin hyviä, että olemme jatkuvasti metsästämässä tuotteita, jotka voivat ottaa nämä vaikutukset todelliseen maailmaan, varsinkin päivinä, jolloin sää on meidän ihomme näyttävät melko ahtaalta. Siksi kuuntelimme Joey Maaloufin, julkkismekaniikan ja The Glam Appin perustajan, joka rikkoi Instagramin parhaita kauneushoidon suodattimia sekä miten voit soveltaa jotain IRL: n makeup rutiiniasi – mutta ennen kuin annat jonkin salvia viisaus selfien taidossa.

“Tarkoitan, ettet kuulosta Kim Kardashianilta, mutta valaistus on kaikkein tärkein asia, älä pelkää vähän taustavaloa, se voi näyttää sinusta yhtä hyvältä kuin suora valo”, hän kertoo meille. “En ole uskovainen ottamaan valokuvan liian korkealta, koska näyttää siltä, ​​että yrität piilottaa jotain, joten mieluummin pidät silmätasolla. Valencia, Nashville ja Mayfair ovat melko paljon menoa suodattimia, mutta jos kukaan ei näytä hyvältä ja haluat lähettää kuvan, valitse mustavalkoinen. ” Huomioitu.

Pidä lukemassa selvittää, miten voit näyttää Instagram-suodattimelta ja tarkkoja tuotteita, joita sinun pitäisi käyttää.

LIITTYVÄT: 4 kylttiä Muokkaussuunnitelma on mennyt liian kauas

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 7 = 17

map