Tässä mitä Laverne Cox näytti 2 vuoden kuluttua hänen siirtymistään

Laverne Cox ei ole koskaan ollut ujo hänen siirtymistään. 31-vuotias Oranssi on uusi musta näyttelijä aloitti prosessin 20-vuotiailla New York Cityssä – kokemus, jonka hän muistaa olevan “Täysin erilainen“Caitlyn Jennerin hyvin julkisesta siirtymästä huolimatta, vaikka hän suhtautuu avoimesti naisiin kohdistuviin ongelmiin, hän ei ole koskaan auki todella siitä, millainen kokemus näytti hänelle henkilökohtaisella tasolla – tähän asti Instagramin äskettäisessä Cox antoi seuraajilleen vilahdus hänen “vintage” pre-OITNB elämä.

Olen hermostunut, että jakan tämän vintage-Laverne Cox -valokuvan #tbt: lle. Tämä on sinun todella noin WAY takaisin päivässä. Kyllä, menin Harlemiin saamaan punokset “tehnyt” jollakin näistä neroista afrikkalaisista hiustartuntapisteistä. Yritin palvella varhain @ beyonce Destiny’s Child t: n. Olin pukeutunut pelastusarmeijalle pukeutuneeseen pukeutumiseen, ja olin hämmästynyt pukeutumaan siihen Diorific-huulikiillon mustaan, jolla minulla ei todellakaan ollut varaa, mutta osti joka tapauksessa vinkkejä ravintolatoimistani. Tämä oli vain 2 vuotta siirtymistani. Katson tätä kuvaa ja näen super söpö nuori nainen tunne sen. Mutta alle liian kompensointiin en tuntenut söpöä. Tunsin päinvastoin söpö. Ihmiset ajattelevat minua ja kutsuvat minua miehen ja sanovat, että näytin siltä, ​​kuin mies tuli minulle ja sai minut tuntemaan olon niin epävarmalta. Se sai minut näkemästä itseni selvästi ja rakastamaan sitä, mitä näin. Tarkastelen tätä nuorta naista ja haluan antaa hänelle rakkauden, jota en tiennyt tuolloin. Ei ole liian myöhäistä. #TransIsBeautiful

Kuva, jonka lähettäjä laverne cox (@lavernecox) on

“Kyllä, menin Harlemiin, jotta saisin punokset” tekemään “jollakin näistä neroista afrikkalaisista hiustartuntapisteistä. Yritin palvella varhain @ beyonce Destiny’s Child t: ssä. Olin pukeutunut pelastusarmeijalle ja Olin erittäin psykedeeni yllään, että Diorific-huulikiilto musta, josta minulla ei todellakaan ollut varaa, mutta osti joka tapauksessa vinkkini ravintolatehtävissään “, hän kirjoittaa.

Kun hän katselee taaksepäin tänä aikana elämässään, kaksi vuotta hänen siirtymistään, hän näkee “super söpön nuoren naisen tunne sen.” Kuitenkin sen alle, että hän myöntää, että hän oli liian kompensoiva, koska hän ei vielä ollut tyytyväinen hänen ulkonäköönsä – lähinnä sen vuoksi, miten hänet kohtelivat muita ihmisiä.

“Tunsin päinvastoin söpöstä”, hän sanoi. “Ihmiset ajattelevat minua ja kutsuvat minua miehenä ja sanovat, että minusta tuntui, että mies tuli minulle ja sai minut tuntemaan olon niin epävarmalta, ettei minua näki selkeästi ja rakastin sitä, mitä minä näin. anna hänelle rakkaus, josta en tiennyt niin, niin ei ole liian myöhäistä.

Teimme myös videon Lavernen upeasta kauneuden muutoksesta läpi vuosien, jotta voit tarkistaa alla.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 5 =

map