Tärkeä syy olet näkemässä Hearts All Over Instagramia

Kun avaat Instagram-sovelluksen seuraavan kerran, syötä siihen pieni sydän. Lähettämällä vain kuvan muotoa, onko se piirretty kädelläsi huulipunalla tai ommeltu paitaasi laastaria varten, voit auttaa lisäämään tietoisuutta itsemurhien ja masennuksen torjumisesta ja hyödyntämällä myös ohjelmia, jotka tukevat syytä.

Sitä kutsutaan #sayiloveyou -kampanjaksi, ja sen on luonut Dr. Brandt Foundation, organisaatio, joka pyrkii edistämään keskusteluja mielisairauksien ympärille ja tukemaan itsemurhien, masennuksen ja muiden mielialahäiriöiden vaikutuksia. Se perustettiin tohtori Fredric Brandtin kunniaksi, joka myös kamppaili masennuksesta koko elämänsä ajan.

9/14, valmistaudu liittymään itsemurhia ja masennusta vastaan. Me lahjoitamme $ 1 jokaisesta kuvasta, jonka lähetät punaisen sydämen syyskuun aikana. Yhdessä voimme tehdä muutoksen! #sayiloveyou ❤️

Toinen johtaja dr. brandt Skincare (@drbrandt) on

RELATED: Jennifer Aniston haluaa priorisoida itsensä hoitoa

Kampanjaan osallistuminen itsemurhien ennaltaehkäisyyn liittyvään kuukauteen on helppoa ja voi todella auttaa niitä, jotka tarvitsevat. Osallistumiseen, sinun tarvitsee vain lähettää sydämen kuva Instagramissa #sayiloveyou hashtagilla. Sitten merkitse @drbrandt sekä kolme muuta henkilöä ja pyydä heitä jatkamaan viestiä omaan tiliinsä.

VIDEO: Paras apteekki kauneudenhoitotuotteista, mukaan Tyylissä Toimitus

Jokaiselle yksittäiselle sydämelle, joka on lähetetty yllä mainittuihin kriteereihin, tohtori Brandt Foundation lahjoittaa $ 1 ja jopa 100.000 dollaria tietylle Suicide Prevention -organisaatiolle. Tämä sisältää Trevor-projektin, Out of the Darkness Community Walkin ja FISP: n.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

12 − = 10

map