Taren uusi ihonhoitotuotanto tekee useamman maskin helpottamiseksi kuin koskaan ennen

Ennen kuin kauneusbrändit kuulivat meidän huudamme, moniväritetyt vaativat jonkin verran vakavaa kaupankäyntiä. Tarvitsit kaikki, sano, kolme teidän maskinne purjehtivat edessäsi, jotta voit kartoittaa tarkasti, missä kukin tarvitsee sijoittaa kasvosi päälle. Ei aivan helpoin kasvoharjoituksista, varsinkin jos matkustat. Mutta kuten jokainen tuote-genre, monivärjäys kulkee pienen makeoverin läpi. Nyt on leikattu puolinauhoja, ja purkit erikseen leikkautuvat ulos useita maskeja kerralla. Tapahtuma: Tarteen uusi kirkas ja kirkas savi monimaskit (40 dollaria, sephora.com).

Vartalon ensimmäisessä haudassa peittämisessä tuotemerkki on käynnistänyt purkkiin, joka sisältää sekä savi-maskiin että geelipohjaisen maskin, joten voit helposti käsitellä kasvosi eri alueita. Savi-maski, pastelli purppurakaava, on tarkoitettu käytettäväksi alueille, jotka haluat kiristää huokosi ja liottaa ylimääräisiä öljyjä, kun taas kullan geelimaski on tarkoitus kirkastaa ja hydrata ihoa. Pohjimmiltaan kaksi ratkaisua yhteisiin huolenaiheisiin sopivassa asennossa.

Ja tietenkin, koska se on 2017, jokainen on enemmän kuin Instagrammable – erityisesti heijastava ja metallista kaltainen kultageeli. Laitoimme sen testiin, ja kyllä, jokainen kaava on täysin erilainen. 

tarte Tight & Bright Clay Multi-Mask
Kohteliaisuus
tarte
$ 40

OSTA NYT

RELATED: Nämä tuotteet myyvät aina net-a-porter

Välittömästi purppura saven levittämisen jälkeen kaava kovettui ja tunsimme, että iho näillä alueilla kiristyy. Gel-naamio liukuu iholle ja kymmenen minuutin ajan jätimme sen päälle. Meillä oli vaikea hetki tuijottaa kuinka kaunista oli peilissä. Geeli on enemmän kosteutta, on melko paksu ja ei tiputa kasvosi. 

VIDEO: Kuvitteelliset värit: NARS Blush in Orgasm

Mitä löysimme 10 minuuttia myöhemmin? Nenässämme olevat huokoset näyttivät, että ne hieman kutistuvat, ja alue poskille, joita geeli oli levitetty, tuntui erittäin sileältä. 

Arvaa se Todella monivärjäys on helppoa. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map