Tämä yksinkertainen nukkuminen rutiini on Kendall Jennerin salaisuus selkeäksi iholle

Mallina Kendall Jenner saa kokeilla lähes kaikkia meikki- ja kauneustuotetta. Mutta kun hän tulee ihonhoitorutiineihinsä, hän mieluummin pitää perusasiat kaksivaiheisena hoitona.

“Haluan pitää sen melko yksinkertaisena yöllä”, Jenner selitti uuteen viestiin Kendall Jenner -sovelluksessa. “Ensinnäkin aloitan Estée Lauderin Micro-Cleansing Balmilla (45 dollaria, sephora.com).” Ihon luonnollinen lämpö sulaa balsamia öljyksi. Ja öljyt ovat hämmästyttäviä liuottamalla meikkiä, jopa vaikeasti irtoavia huulipunaa ja tahmeaa ripsiväriä. Joten sinun ei tarvitse puhdistaa kasvosi meikkipyyhkeillä ennen pesua.

VIDEOT: Hanki Kendall Jennerin värikäs jalat

 

Kun kaikki päivästä lähtevät roskat poistetaan, Jenner täydentää rutiinia ravitsevalla kosteusvoimalla. “I sileä Global Anti-Aging Cell Power Creme (47 dollaria, nordstrom.com)”, hän selittää. Kaava lisää tehokkaita ainesosia, jotka parantavat kollageenia ja elastiinia nukkumassa. Ja se on tyypillisesti miten Jenner kohtelee ihoa yön yli.

Ja joskus, hän menee ylhäältä. “Jos tunnen kunnianhimoisen, lisäämän naamion väliin. Se on paras tunne herätä, kun tiedät, että teit jotain hyvää kasvoillesi edellisenä iltana.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 72 = 82

map