Tämä voi olla ohuin voima, jota käytät

Jos olet koskaan tilannut käsityksen siitä, että kaikki ihokarvat ovat samat, tämä outoa näköinen kerma saattaa muuttaa ajattelutapaa. Korealaisen ihonhoitotuotemerkin J. One Hana -voide tuottaa täysin ennalta mitattuja, yksittäisiä palloja, joita voit kaatamalla yksi kerrallaan mukana toimitetulla lusikalla.

Pop yksi kapseli kerrallaan, entistä ravitsevampaa, kiinteämpää ja kirkkaampaa ihoa ✨ Katso viimeisin kapselin kauneuden trendit. �� #JOne #capsulebeauty #Hanacream

Kuva Lähettäjä The Best Natural Korean Beauty (@glowrecipe) on

Kuten näet, pallot näyttävät paksusta tapioakahasta ja ovat pehmeitä ja herkästi kosketuksissa. Tuotteen käyttämistä varten haaraan yksi helmi ja pehmeäksi kevyesti sormesi väliin. Pearl hehkuu helposti, jolloin voit hieronta sen ihoon.

Vaikka se on pienikokoinen, tarvitset vain yhden, jotta saat täyden kattavuuden. Vaikuttavammin kukin pallo sisältää voimakkaita ainesosia, jotka tekevät ihostasi näyttävän ja tuntuvat kirkkaammalta, terveemmältä, pehmeältä ja kiinteämmältä. 

RELATED: Tämä merenneito naamio on pohjimmiltaan merestä

J. One Hanan kerma maksaa 50 dollaria ja pohjimmiltaan pyytää sinut Instagram-hakemusprosessiin. Hyvää kosteutta!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map