Tämä voi olla helpoin tapa hakea säätiötä koskaan

Kauneusyhteisö on kyse innovaatioista, uutuuksista ja hakkeroista. Chosungah22: n “Hidden Foundation” -tuote menestyy kaikki kolme edellä, usko tai älä, ja tekee säästämisen soveltamisesta helpompaa ja Lisää hauskaa. Ensisilmäyksellä se on pehmeä, kevyt meikkipussi. Purista se, ja sinä laukaisitte perusta kuivumaan. Kun meikkihelmet näkyvät, voit napauttaa sienen ihosi kasvot ja sekoita pois. Mielessä. blown. 

Tässä on piilotetun säätiön YouTube-video toiminnassa. Kuten näette, mukana on pieni kokoonpano. Kuitenkin, kun se on valmis menemään, voit nähdä, miten se tekee soveltamisesta meikkiä tuulta.

Siihen? Löydät tuotteen Sephoralta $ 38: lle, ja se tulee neljään sävyyn.

Jos etsit jotain vastaavaa, tutustu Banila Co: n VV Bouncing Tyyny Makeup ($ 44, SokoGlam). Näiden kahden ensisijaisen eron välillä on, että Banilan meikki säilytetään muovisessa säiliössä, jota painat pohjasippojen luomiseksi. Siinä on meikki sieni ja täysikokoinen täyttö, samoin.

banila V-V tyynyn meikki. Paljon tekniikkaa, hyvin kaste. @sokoglam #koreanbeauty

Kuva, jonka kirjoitti wendyrgould (@wendyrgould)

Voit käyttää kumpaa näistä on se, että sinulla on hallittu säätelytapa, koska vain pieni osa tulee ulos kerralla. Olet vähemmän sovitettavissa yli, mikä tekee paremmasta, luonnollisesta viimeistelystä. Ja rehellisesti tuntuu siltä, ​​että se on paljon helpompaa kuin heittää koko lasipullo käsilaukkuun. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + = 3

map