Tämä Vloggerin Piparkakkujen Witch Makeup -muunnos puhaltaa mielen

Olemme kaikki luonnollisia, vaivatonta meikkiä, toimituksellisia virejä ja super dramaattisia ulkonäköä, jotka sopivat täydellisesti viikonlopun shenanigansille, mutta olemme ylivoimainen wacky, other-worldy meikki. Vlogger Pompberry on erikoistunut jälkimmäiseen, ja minun hyvyyteni hän toimittaa. Kun aloitat selaamisen YouTube-kanavallasi, sinusta tuntuu siltä, ​​että olet pakenellut tämän hyper-outoisen sadun maa-alueeseen ja ennen kuin tiedät sen, olet tuijottanut näytölläsi,.

Ei pitäisi olla yllättävää, että hän on yksi NYX: n 2016 Face Awards -palkintojen 20 finalistista. Hänen Top 20 kilpailuunsa oli tämä vaikuttava Totoro Stop Motion -näkymä, joka vaati 60 tuntia kuvaamista neljän päivän aikana. Muuten se ei edes koske aikaa, jonka hän käytti ampumavälineiden tuottamiseen tai leikkeen muokkaamiseen. #Vaikuttava. 

 

Yksi suosikki näyttää, että hän on luonut, vaikka hän on hänen Top 30 merkintä NYX Face Awards. Tässä videossa hän muuntuu itsestään spooky, mutta jotenkin upea, piparkakku noita innoittamana Brothers Grimm Hannu ja Kerttu satu.

RELATED: Kuinka kamppailee jokaisen hiustyypin suhteen

Pompberry käyttää runsaasti NYX Cosmetics -tuotteita, “puuvillakakun” hattu, hiustuotteen ja paljon karkkia – kyllä, karkkia..

Kuinka mukavaa se on? En voi odottaa, mitä hän tulee seuraavaksi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 1 =

map