Tämä Super Edullinen Harjaspaketti täydellisesti muuttaa Makeup rutiinia

Rakastan hyvää meikkiharjaa. Mutta ollakseni rehellinen, haluan edelleen viettää vaikeasti ansaitut käteeni $ $ $ meillä meikkiä, joita harjat koskevat. Se on aina kova valinta: Piilotanko ylellisillä harjoilla tai varsinaisella meikillä?

Milani teki tämän valinnan niin helpoksi minulle vapauttamalla uuden Essential Brush Setin, joka on kuuden harjan kokoelma, joka antaa sinulle täydellisen kasvot. Oi, ja se on 60 dollaria yhteensä. Ei vain kohtuullisesti hinnoiteltu, sarjan harjanlaatu on BANANAS. Jos en tiennyt, kuinka paljon ne maksaisivat, luulen, että ne ovat paljon kalliimpia kuin ne. Keskustelin Milani National Artist ja Product Developer DeMille Michelle kanssa siitä, miksi nämä harjat muuttavat elämäsi:

RELATED: Smokey Rainbow Manikyyri on niin rad

Mitä kutsutaan:

Milani Essential Brush Set

Kuinka paljon se asettaa sinut takaisin:

Vähemmän kuin Pat McGrath 003 Skin Fetish Kit … tai 60 dollaria (10 dollaria pala); milanicosmetics.com

LISÄÄ: Lisa Eldridge ja Lancôme menevät ratkaisemaan nestemäiset linssitekniikat tämän tuotteen kanssa

Mikä tekee siitä erityisen:  

Nämä harjat on valmistettu erittäin laadukkaista synteettisistä kuiduista, jotka ovat myös julmia. Jokainen harja on suunniteltu antamaan moitteettomasti sekoitetun viimeistelyn ja toimimaan hyvin minkä tahansa kuviteltavissa olevan tuotteen kanssa. Pohjimmiltaan et voi voittaa tätä.  

Kuka se on?? 

Kokoelma tehtiin kuka tahansa, joka rakastaa monitoimiharjaa ja nopeaa ja virheetöntä sovellusta.  

LIITTYVÄT: NYX on laajentava nestemäinen huulipunosarja

Mikä tuntuu: 

Ne ovat lujia, tiheitä ja niin pehmeitä.

Mitä se haju kuin: 

Koska ne on tehty korkealaatuisista synteettisistä kuiduista, harjat ovat tuoksuvia.

Mitä asiantuntijat sanovat: 

“Kaikki meikariharjat ovat laadukkaita, ja ne on luotu niin, että voit mukauttaa kattavuutta ja saada aikaan virheetöntä viimeistelyä. Heidän arvostettu muotoilu – kaksivärinen musta ja kiiltävä kulta – yhdistää ajattoman tyylikkyyden ja modernin muotoilun. Kaikki siveltimet poistavat juuri sopivan määrän suosikkituotteellasi mahdollisimman pienellä pölyämisellä ja pudotuksella, mikä antaa sinulle täydellisen työkalun muuttaaksesi jokapäiväisen rutiininne erinomaiseksi kokemukseksi. Foundation Brush on suunniteltu toimimaan hyvin kerma, jauhe ja nestemäinen säätiö. Meidän Bronzer Brush käyttää nopeasti kaikki jauheet, mukaan lukien asetus ja korostus, joten voit olla matkalla! Meillä on myös luomiväri harjat, jotka auttavat sinua sijoittamaan korkean pigmenttivärin, määrittele rypyt ja sekoita pehmeästi täydelliseksi. Nämä siveltimet ovat kauempana. “

Mitä Internet sanoo:

Pro-suorituskykyiset harjat ovat uusi pyhä kalliosi, joka on virheetön, hyvin sekoitettu viimeistely. Saatavilla vain verkossa.

Valokuva, jonka on lähettänyt Milani Cosmetics (@milanicosmetics)

Suorituskykyiset harjat on rakennettu saumattomiksi sekoituksiksi, joten voit muokata, vaivuttaa tai leipata matkalla moitteettomaan tahansa viikonpäivänä! Löydä ne yksinomaan verkkosivuillamme. Shown T-B: Crease Brush, kaikki yli Shadow Brush, Blush Brush ja jauhe / Bronzer Brush

Valokuva, jonka on lähettänyt Milani Cosmetics (@milanicosmetics)

Taiteilija on yhtä hyvä kuin heidän työkalunsa. Näissä harjoissa etsit parhaani muutamassa aivohalvauksessa! Hanki nämä harjat yksinomaan verkkosivuillamme klikkaamalla linkkiä biomme. Näytetään: Sekoitusharva, All Over Shadow Brush ja Crease Brush

Valokuva, jonka on lähettänyt Milani Cosmetics (@milanicosmetics)

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 55 = 62

map