Tämä Smudge-Proof Gel Pencil on pysyvä markkeri eyeliner

Kukaan ei saa koskaan hyväksyä kohtaloa ja puhdasta turhautumista, ja se on tahrattoman tahrainen linja, ja Lune + Asterin uusin (ja mahdollinen suurin) muotoilu varmistavat, ettei kukaan tarvitse. Luota minuun, kun sanon, että kosmetiikkamerkki on käynnistänyt uuden geelikynän, joka on periaatteessa eyelinerin pysyvä merkki.

Siellä on paljon tuotteita, jotka lupaavat virtaa säästävää tehoa tuntikausia loppuun asti, mutta monet eivät täytä vaatimuksia itse asiassa pysyä missä laitat sen. Ja rehellisesti, vietämme paljon ylhäältä pitkään tarkasti soveltamalla silmälasien meidän ylemmät ripsien linjat löytää sen smeared alla meidän silmät, pesukarhu tila, kaksi tuntia myöhemmin. Lune + Aster Dawn to Dusk Gel Eyeliner (22 dollaria, bluemercury.com) ei kuitenkaan ole sekaisin.

LUNE + ASTER dawn to dusk gel eyeliner
Kohteliaisuus
Lune + Aster
$ 22

OSTA NYT

Becuase on geeli, se liukuu ihon yli muodostaen voimakkaasti pigmentoituneen linjan, jossa on täydellinen helppous. Sinun on vain painettava alas iholle, joka on ihanteellinen herkälle ja vaikeasti tavoitettavalle silmäluomen alueelle, ja vedenpitävä kaava lupaa 14 tunnin kulumista. Jos sinä haluaa haalistunut ulkonäkö, suosittelemme sen sekoittamista sormillasi heti levittämisen jälkeen, koska tämä tavara lukittuu nopeasti. 

TK
Mary Kang

VIDEO: Kauden kauhuhenkiset kustannukset

Yksi syistä, jotka olen aina pysynyt poissa silmänräpäyksestä, on se, että racoon-silmät ovat persoonallinen makeup pet-peeve ja sain niin kyllästynyt jatkuvasti huolestumaan silmäripsien matkustamisesta. Tämä tuote, sen mukavuutta, hämmästyttävää kulumista ja mustavalkoisia, laivastonsininen, metsästäjä vihreä väri ja paljon muuta, muuntaa kaikki väsyneen eyelinerin käyttäjän. 

RELATED: Tämä silmälasilija pysyi koko Surf-istunnon aikana

Alla oleva video otettiin noin 20 sekunnin kuluttua siitä, kun se oli värjätty ihoni päälle, ja linja seisoi sormen painetta yrittäen hajottaa sen. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map