Tämä Sephora myydyin huulipuna tuo vaikuttava 39 sävyä

Suurimman osan ajasta määrä ei ole laadultaan parempi. Sinulla olisi todennäköisesti yksi huulipuna vain yhdellä värillä, joka pysyy paikoillaan koko päivän kuin 34 värisävyä. Mutta kun se tulee tähän meikki katkottua, sinä voida on useita erilaisia ​​sävyjä ja mukavuus, että pigmentti ei katoa ennen lounasta.

VIDEO: 5 erilaista hiustenpidennystä

Sephora-bestseller, Kat Von D’s Studded Kiss Lip Cremes ($ 19, sephora.com) piirtää sinut aluksi jokaisen putken Instagram-arvoisen kiiltävän ja pinnoitetun mustan pakkauksen ansiosta. Mutta sitten huomaat pian, että 39 eri vaihtoehdolla lippie on yksi laajimmista värivalikoimista siellä ja useissa loppuun. Paras osa? Jokainen luodin värinpalkka on erittäin vaikuttava, yhdellä pyyhkäisyllä satiinimatolla päällä, joka antaa sinulle täydellisen huulitiivouksen runsaalla mukavuudella. Emme ole ainoita, jotka ovat koukussa – tuote, joka myydään 19 dollarin popilla, on yli 1 500 5-tähden arvosteluja Sephoralla tällä hetkellä.

KAT VON D Studded Kiss Crème Lipstick
kohteliaisuus
Kat Von D
$ 19

OSTA NYT

RELATED: Nail Polish -värit, jotka tekevät kädet näyttävät nuoremmilta

Ja se ei ole pelkästään 39 erilaista punaista, rusketta ja alastomuutta. Kat Von D’s Lip Creme tulee ulos laatikosta ja kokeellisista sävyistä, kuten meriveden vihreä, tummansininen, musta ja kirkas viinirypäle.

Satin-mattapinta ei vaipu rasvaisen pizzan ja pullon jälkeen vesipullon jälkeen, ja koska sen kaava on kermainen, se ei tee kuivia ja hiutaleita talvilenkiä huonommin.

Joten mene eteenpäin ja tee kakku ja syödä se. Ja tiedä, että huulipuna todella pitää kiinni.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

68 − = 66

map