Too Faced Kosmetiikka, joka toimittaa kauneusmarkkinoiden hienoimpia meikkiä, paljasti vain uuden paletin ja voi olla vain heidän makeimpi tuote..

Täytä Funfetti-paletti, vaaleanpunainen, sydänkoukkuinen kokoelma 12 uutta mattapintaista ja shimmeristä luomiväriä, jotka vaihtelevat vaaleanpunaisesta laventeliin luumu. Brändi julkaisi tämän viikon aikana Instagram-tililläan tuotteen suuren haukkumisen, joka lähetti kauneusyhteisön nopeasti täynnä, sokeroitua buzzia. Katso:

#Regram @jerrodblandino: En voi odottaa, että voitte käsiinsä täällä @HSN EXCLUSIVE Today Special collection! Se sisältää tuotteita, joita et löydä mistään muualta, mukaan lukien 12 BRAND NEW matta- ja shimmer varjot, Funfetti Love Flush Blush, Funfetti-luomiväripaletti, joka pitää poskesi täydellisesti huuhteleen jopa 16 tuntia, ja Funfetti-huulikiilto antaa sinulle melko pop-väriä! Ja kun luulet, että se ei pääse parempaan, saat edes oman ikioma deluxe Better Than Sex Mascara ja suloisen sydämenmuotoisen Flatbuki-harjan. Hanki marraskuussa vain #HSN! #toofaced

Valokuva lähettänyt Too Faced Cosmetics (@toofaced) on

Teet minut punastumaan ❤️���������� Merkitse se, joka saa sinut punastumaan! �� #toofaced #LoveFlush

Kuva, jonka Jerrod Blandino (@jerrodblandino) on kirjoittanut

 

Voiko se mahdollisesti saada mitään cuter? Paletti on osa suurempaa Funfetti-kokoelmaa, jota myydään yksinomaan HSN: ssä. Paletin lisäksi sarjaan kuuluu sydämenmuotoinen Funfetti Love Flush Blush, Funfetin huulikiilto, sydämenmuotoinen litteä kabuki-harja ja deluxe-versio heidän rakastetusta Better Than Sex Mascara -mallistosta. Koko sarja ja caboodle on saatavana 1. marraskuuta alkaen.

Kun olet odottanut, että tämä tulee saataville, suosittelemme, että tarkistamme ylimääräiset tuotemerkit muilta ihastuttavilta tuotteilta.

Esimerkiksi Peanut Butter ja Jelly Eye Shadow -kokoelma ($ 36, TooFaced), Chocolate Bar Eye Shadow Collection ($ 49, sephora.com) ja Chocolate Bon Bons luomiväri kokoelma ($ 49, sephora.com).

Oliko kukaan muu yhtäkkiä halunnut jotain makeaa?