On olemassa kahdenlaisia ​​säätiön käyttäjiä: Yksi puoli vannoo rikas, täysi kattavuus, matta kaava, kun taas toinen katsoo, että useimmat säätiöt tuntuvat maski ihollaan.

Olen aina ollut “joukkueen ei-perusta”, kunnes aloin kamppailla hormonaalisia breakouts minun kun tulin minun myöhään-20s ja alkoi käyttää päällimmäisenä kattavuus kaavoja päälle peitevoide minimoimaan punaiset, tuskalliset kystat, jotka olivat ottaneet minun alemmat kasvot. Tänään akne on hallinnassa, mutta ei ilman tummia pilkkuja. Koska ihoni on ollut selkeämpi, olen palannut takaisin akne-taisteluprosessiin säätiöön, mutta silti tarvitsen hieman kattavuutta tasoittamaan ihoni.

NARS Velvet Matte Foundation Stick
Kohteliaisuus
Nars
$ 45

OSTA NYT

RELATED: 7 perustaa, jotka ovat arvokkaita

Ensi silmäyksellä NARS Velvet Matte Foundation Stick voi näyttää keskikokoisena tukipohjana, mutta sen kaava ei ole mikään kuin tahmea, karkea, vaikea sekoitus, vankka kaava, jota olen kokeillut aikaisemmin. Siksi olen käyttänyt sitä päivittäin, koska kynä laskeutui pöydälleni tänä kesänä.

Se liukuu ihoon vaivattomasti, ja huolimatta sen raken- tavasta keskikokoisesta kattavuudesta, se ei tunne olevasi pohjapintainen meikki. Kaava on rikastettu ravitsevilla A-, C- ja E-vitamiineilla sekä inkiväärijuuriuutteella, jotta säätiö halkaisi ihon ja pysyisi sileänä juonteiden, ryppyjen ja värjääntymisen aikana, kun se kuluu, antioksidantin ja ympäristönsuojelun bonuksella.

VIDEO: 5 tapaa korostaa silmäripsiasi

Mutta se, mikä on erikoista tästä tarttumasta, on sen loppu. Se antaa iholle pehmeän, mattapinnan, joka on realistisempi kuin suosikki valokuvasuodatin. Luonnollinen, “ihosi, mutta parempi” look on juuri sellainen, joka puuttui kaikista perusteluista, joita yritin kokeilla, kun aloin ensin kattavuus,.

Vaikka mieluummin käytän keppiä vetämään viivoja jokaisen silmän alla, nenän ja leukaan keskelle ja sen jälkeen sekoittaen sormenpäät, erityinen maininta menee ulos sienen applikaattorille sen toisessa päässä. Jos matkustat, voit jättää Beautyblenderin kotona, tai tiedät, jos olet kuin minä, sieni nopeasti houkuttelee kaikki paikat, joissa olit liian raskas kädessä kiinni.