Tämä rypistynyt tyyny on satoja 5-tähden arvostelut Amazon

Kauneushoito on paljon enemmän kuin silmäsi suljettu kahdeksan tuntia yötä kohti. Paitsi että lepojesi määrä on tärkeä tekijä ihosi ulkonäöltään, mutta nukkumisasenne vaikuttaa myös hienoihin viivoihin ja ryppyihin. Jos olet puoli tai vatsa nukkuja, vakiopaine makaamassa kasvosi vetää iholle ja tyytyväinen nukkumaan linjat. Siksi kauneuden ammattilaiset suosittelevat pysyä selässäsi koko yön. Mutta se on varmasti helpommin sanottu kuin tehty.

Onneksi on tyynyjä, jotka voivat nukkua selässä paljon helpompaa. Ja yksi erityisesti siitä, että Amazon-käyttäjät ovat menossa hulluksi. Sitä kutsutaan nimellä YourFacePillow (60 dollaria, amazon.com). Se on suorakaiteen muotoinen pohja kuin tavallinen tyyny, mutta kaksi sivuseinän ulkonemia tukevat sinun pääsi ja kannustavat sinua olemaan rullattamaan. Rakastettu tyyny on pehmeä ja mukava, muistin vaahtotyynyjen ansiosta. Ja siihen kuuluu irrotettava suojus, jota voit pestä ja vaihtaa niin usein kuin haluat.

VIDEO: Kuinka katsoa laajaa heräämään

 

Tärkeintä on, että asiakkaat ylistävät sen, että nukkuminen takana on hauskaa ja pienempiä hienoja viivoja. Ja ne, jotka ovat kamppailee akne ovat huomanneet parannuksia ihonsa oppimisen jälkeen nukkumaan heidän selkänsä. Nyt, jos vain voisimme rikkoa tavan lyödä torkku-painiketta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

25 − 19 =

map