Tämä Ripsien ja kulmakarvojen seerumi on yli 3 425 5-tähtisarjaa Amazonissa

Oletko kyllästynyt kynälläsi kynälläsi tai huijattelemalla faux-nauhoja? No, Amazon-käyttäjät ovat löytäneet ratkaisun ohut, pehmeät karvat ja yli 3 000 käyttäjää haukkumassa sen yli. Tapaa uusi bestie: Organys Lash & Brow Booster -serumi. Se on kulmakarvojen ja silmäripsien seerumi, joka ravitsee säikeitä ja jättää sinut flirty- ja koko kaaria.

Organys Lash and Brow Booster Serum
Kohteliaisuus
Amazon
30 dollaria (alunperin 50 dollaria)

OSTA NYT

Voit ajatella 30 dollarin seerumia vitamiineina, mutta silmäripsi ja kulmakarvat. Kun käytät sitä, pienet hiukset saavat infuusion pidentävistä ja paksuuntuvista ravintoaineista. Brändi sanoo, että voit kasvattaa merkittävää kasvua 60 päivän kuluessa, mutta jotkut arvostelijat ovat huomanneet hienovaraisia ​​muutoksia jo kahdesta neljään viikkoon. Ja se näyttää tekevän ihmeitä kaikentyyppisille ongelmille, ylisuurista selästä ja laajennusten vahingoittuneista ripsimistä.

VIDEO: Katso Tyylissä Toimittaja Hanki kulmakarvat Microbladed

Tietenkin sinun tulee aina keskustella lääkärisi kanssa ennen kuin kokeilet uusia tuotteita. Mutta Organys Lash & Brow Booster -serumi ei ole tehty pelottavista kemikaaleista. Joten mikä on salainen kastike? Se on muotoiltu luonnollisilla aminohapoilla, jotka stimuloivat hiusten kasvua. Saat kaiken irti ratkaisusta yhtäjaksoisesti (vähintään kerran päivässä kahden kuukauden ajan), ja ennen kuin tiedät sen, sinun tulee flaunting teidän pitkä ripset ja höyhenet kulmat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 3

map