Tämä punainen huulipuna oli suunniteltu miellyttävämmin jokaiseen ihonväriin

Dior Lipstick - Lead - NEW
Lauren Spinelli

Victoria Moorhouse

15. syyskuuta 2017 klo 16.15
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Klassinen ja ajaton ovat kaksi adjektiiviä, jotka on kiinnitetty punaiseen huulipunaa koko ajan. Ja kiitos Diorin viimeisimmän osion crimson-huulipunan luokkaan, voit kutsua sitä universaalisesti-mairittelevaksi. Kunnianosoitus Christian Diorin ikonimainen huulipuna # 9 ja # 99 luotiin vuonna 1953, suunnittelija kauneuden brändin uusi putki on asianmukaisesti kutsuttu Rouge Dior # 999 ($ ​​35, sephora.com), ja sen oli tarkoitus litteä jokaisen ihon sävy.

Dior Makeupin luova ja kuvapäällikkö, Peter Philips, uneksinut sen, joka on aloittanut sävyt paitsi mattilla ja satiinilla, myös metallisella ja nestemäisellä huulipunalla.

“Mikä tekee Rouge Dior # 999 tällaisesta universaalisesti mairittelevasta sävystä kaikkiin ihon sävyihin, on tasapaino viileiden univormujen välillä”, selittää Dior Makeup Artist Daniel Martin, joka säännöllisesti työskentelee julkkikset Elizabeth Moss ja Jessica Biel.

Haluatko nähdä sen toiminnassa? Pitäkää vierityksiä tarkistaaksesi, miten se näyttää kolmelta eri Tyylissä toimittajat ja miten meistä tuntui kaava, väri ja paljon muuta.

VIDEO: Kauden kauhuhenkiset kustannukset

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

37 − 36 =

map