Tämä puhdistusaine on kuin kasvojen detox

Useimmat puhdistukset jättävät sinut hangryksi, ärtyneiksi ja väsyneiksi – ja rehellisesti, eivät ole sen arvoisia. Silti, jos olet markkinoinnin uhri ja tuntuu tarpeelliseksi aloittaa uusi vuosi pois puhtaalla liuskalla joissakin ominaisuuksissa, on olemassa vaihtoehto, joka tukahduttaa tammikuusi mehua puhdistaa: detox oman iho.

Ehkäpä näet liian monien juhla-cocktailttien vaikutukset lounasjuhlilla, rasvaisilla elintarvikkeilla ja kausiluonteisella stressillä, riippumatta siitä, onko Tatchan uusi Deep Cleanse Gel Cleanser ($ 38, sephora.com) vastaus uuden vuosi selkeämmällä, pehmeämmällä ja tasaisemmalla iholla.

RELATED: My Go-To Spot -hoito ei ole Zit-kerma ollenkaan

Tämä puhdistusaine pääsee syvälle huokosia imemään likaa, öljyä ja epäpuhtauksia – muuten kutsutaan tuleviksi haavoittuvuuksiksi, jotka odottavat tapahtuvan – lisättynä lievällä exfoliatorilla, joka tasoittaa ihon koostumuksen. Se on öljytön geeli, joka koskettaa kosteaa ihoa, kerääntyy rikkaaseen vaahtoon, jonka huuhtele sen jälkeen, kun olet hieronut sen koko ihosi..

VIDEO: 5 tuotetta, jotka auttavat sinua talvistamaan ihoa

Vaikka ajatus käyttää puhdistusaineita, jotka myös kuorivat joka päivä, luultavasti kuulostaa yhtä pelottavalta kuin luopua kiinteästä ruoasta muutaman päivän ajan, japanilainen Luffa-hedelmä on riittävän lievä herkille ja kuivalle iholle. Koska tämä puhdistusaine on luonnollinen kuorinta, se pyyhkii varovasti pois kuolleita ihosoluja, kun taas maapähkinäuutteessa on ihoa niin, että se pysyy hydratoituna. Japanilainen villi ruusu ja leopardililja kiertävät kaavaa kiristämällä huokosia, tasoittamalla tekstuuria ja vähentämällä ylimääräistä öljyä.

Mieti, että tämä puhdistaa sen tapa epäonnistua.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

57 − 54 =

map