Tämä on Top-Selling Body Tuote Sephora

Sinun ihastasi naaraat ovat saamassa entistäkin rakastavampia Sol De Janeiron Brasilian Bum Bum Creamin avulla. Keväällä lähtien tuote on lentänyt Sephoran hyllyiltä, ​​koska se kykenee samanaikaisesti huolehtimaan siitä, mitä voimakas kyykky rutiini on saattanut jättää jälkeensä ja laukaista muistoja tietystä Tom Green -laulusta. “Bum Bum Cream sai välittömän menestyksen ja oli Sephora-sarjan ensimmäinen ihonhoitotuote heinäkuun aikana”, kertoo brändin perustaja Heela Yang. “Sephora-tiimi sanoi, että teimme historiaa vartalostossa, ja on hämmästyttävää saada tällainen vastaus. Mielestäni se on yhdistelmä siitä, mistä olemme, tuote, jota me seisomme, ja meillä on hämmästyttävä kemisti, johon me työskentelemme. ” Kerma imeytyy tehokkaaseen annokseen guaraná-uutetta, joka sisältää viisi kertaa enemmän kofeiinia kuin päivittäinen latteesi ja luo värisemätöntä ulkonäköä lisäämällä verenkiertoa. Ultra-hydrating kookosöljy on lisättynä, puhumattakaan siitä, että kerma tuoksuu kuin todellinen ranta loma.

VIDEO: 10 insta-tunnettuja kauneudenhoitotuotteet, joita sinun täytyy kokeilla

 

Bum Bum Creamin menestyksen jälkeen Sol De Janeiro esitteli vielä muutamia samanlaisia ​​tuotteita – Brasilian Foot Fetish -pakkaus ja Brasilian 4Play -suihkugeeli, joka loppui 6 tunnissa sephora.com-sivustolla. Brasilian Kiss Lip Butter on alkanut käynnistää marraskuussa, ja menemällä pois brändin ennätyksestä, ennustamme, että se on massiivinen osuma. “Meidän filosofianamme on tehdä muutamia tuotteita, mutta suurempia ja parempia. Haluamme varmistaa, että tuomme markkinoille entistä innovatiivisempia tuotteita, mutta muutamia kerrallaan”, Yang lisää. “Kauneus on asenne, ja se koskee luottamusta, joten haluamme varmistaa, että huolehdit itsestäsi päästä varpaisiin – ei vain kasvosi.” Nosta Brasilian Bum Bum Creamin purkki nyt 45 dollarin hintaan sephora.com-sivustolla, ja tutustu loppuosaan ennen kuin se myydään uudestaan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map