Tämä on miksi sinun pitäisi vaihtaa letkujen ripsiväriin

Kun olet jatkuvasti käsittelemättömiä silmälaseja silmälläpitäen, voi olla aika harkita perinteistä vaihtoehtoa letkuversiolle. Vahva kyky vastustaa a rannat katselemalla (huutaa Bette Midlerille), mutta lempeä, jotta se voidaan pyyhkiä pois puhdistusaineella ja vedellä, letkujen ripsivärit ovat onnellinen väliaine vedenpitävien ja ei-vesitiivisten kaavojen välillä, jotka eivät jätä mitään jäännöksiä silmäsi ympärillä. Useimmat tyypit kuten Touch In Sol ($ 22, sephora.com) ja Blinc’s (26 dollaria, sephora.com) käyttävät akryylikopolymeeriä sekoituksessa, joten kun ne menee hiukan märkään, kopolymeerit sitovat ja luo ympäröimän jokaisen ripsien ympärille kuivaa, sellaista kuin Spanx, jossa “letku” monikerta tulee peliin.

RELATED: Paras Mascaras jokaiselle Lash-tyypille

Letkujen ripsivärit ovat saatavana sekä volumisointi- että pidentämisvaihtoehdoina, mutta olemme osittain jälkimmäisiä, koska ne parantavat pitempää päätä nopeammin kuin sanot “Kardashian ripset”. Koska ne nahkaavat jokaisen hiuksen 360 asteen, sinun ei tarvitse huolehtia laikkuisesta levityksestä tai silmän alla olevasta laskeutumisesta, joka voi ärsyttää herkkiä ihomuotoja. Runsas määrä vettä auttaa murtamaan ripsiväriä, joten kamppailua silmämeikinpoistoaineella ja puuvillapohjalla ei enää tarvita – älkää vain ärsytä pienet putket, joita kuoriutat ripsiesi altaalta. Lupaamme, että lempeä kaava jättää luonnolliset ne aivan kuten ne ovat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

18 − = 11

map