Tämä on kuinka paljon häät meikki esittäjä pitäisi maksaa

Ellei säännöllisesti tee punaisia ​​mattoja, todennäköisesti ei ole monta kertaa palkata meikkitaiteilijaa. Mutta teidän häät, ottaa joku siellä saada sinut glam seremonia (ja kaikkien väistämättä Instagrammed kuvia) on normi. Ja kuten kukat ja ruoka, se tulee maksamaan.

Kuinka paljon käteistä sinun on pudonnut? No, kuten kaikki muut tarkistusluettelossa, kaikki riippuu budjetistasi. Saadaksesi käsityksen kustannusnormeista ja siitä, mitä pakkauksessa on mukana, kirjaudut sisään kahden erilaisen häätmake-artistin kanssa pro-neuvoja ja vinkkejä varten..

Ensinnäkin, jos työskentelet erittäin tiukan budjetin kanssa, voit jättää kustannukset kokonaan ja tehdä omia meikkejäsi tai käydä tavaratalossa meikkaussalissa tai tehdä tapaamisen paikallisessa MAC: ssä tai Sephora. Vaikka pricetag saattaa vaihdella sijaintisi perusteella, 90 minuutin morsiamenimesi MAC: ssä Manhattanilla maksaa 90 dollaria.

Mutta kun on varaa pro, on paljon tekijöitä, jotka menevät kustannuksiin. New Yorkissa sijaitseva New Yorkissa sijaitseva morsiamen meikkitaiteilija Maureen Pedala sanoo, että kustannukset määräytyvät usein siitä, kuinka kauan olet varannut (koko päivän tai puoli päivää) tai kasvojen.

VIDEO: Miten säästää rahaa häämatkaan

 

Pedalan tapauksessa puoli päivä on neljä tuntia, jonka hän maksaa 650 dollaria, ja se koostuu morsiasta ja kolmesta ylimääräisestä ihmisestä. Koko päivä on kahdeksan tuntia, maksaa 1250 dollaria ja sisältää morsiamen ja seitsemän muuta ihmistä. 

“Taiteilija, päivä hinnat toimivat hyvin, koska ne asettavat perustan puhdas aikataulu ilman kaaosta eikä yllätyksiä”, hän sanoo. “Morsian, se ratkaisee ongelman saada joitakin kosketusnopeutta. Per osapuoli esittäjän pitäisi odottaa lähtevän heti hakemuksen jälkeen.”

RELATED: Miten löytää Perfect Wedding Dress Style

Hän kertoo Manhattanin kokemuksestaan, että morsiamen keskimääräiset kustannukset ovat 350 dollaria, kun taas puolue on noin 175 dollaria kukin. Hän kuitenkin huomauttaa, että jos asut suurkaupungin ulkopuolella, kustannukset saattavat olla huomattavasti pienemmät, ja sinun pitäisi tehdä tutkimustyötä verkossa alhaisin hinnoin toimivien taiteilijoiden kanssa tai keskustella ystäviesi ja perheesi kanssa. “Hinnat vaihtelevat taiteilijasta taiteilijoihin kokemuksen ja suosion perusteella ja mitä he tarjoavat, mutta se antaa sinulle käsityksen siitä, kuka lataa huipulle ja kuka myy itsensä lyhyeksi”, hän sanoo..

Mukana on myös meikkiartisteita, jotka hoitavat kustannukset täysin tilanteen mukaan. Neil Scibelli, häätpalveluja tarjoava meikkitaiteilija sanoo, että räätälöinti on avainasemassa, koska hän ottaa huomioon kuinka monta ihmistä huolletaan, matkustuskustannuksia, korjauksia jne. “Mielestäni realistinen pallomme siitä, mitä näemme yksityinen meikkitaiteilija, ei salongit, maksu on niinkin alhainen kuin $ 150 jopa noin 450 dollaria “, hän sanoo. Scibelli luulee kuitenkin, että on äärimmäisen tärkeää, että joku “klikkaa” ja ymmärtää tarpeesi toimimaan kanssasi hääpäivänäsi.

“Palvelin kaikentyyppisiä ja kokoja häät ja olen ollut onnekas matkustamaan koko maan morsiameni”, hän sanoo. “Minä rakastan sitä, että voin tarjota häätasiakkailleen samanlaista taidetta, kokemusta ja tuloksia kuin muoti- ja julkkisasiakkaitani. Jokainen on” punaisen maton “kokemuksen arvoinen, eikä ole nöyrää ja palkitsevaa tarjota tätä upealle tyttö vieressä. “

Kun olet kaventanut muutamia valintoja taiteilijoille, on muutamia muita maksuja, jotka voivat vaikuttaa lopulliseen hintaan. Ensinnäkin kysy, ovatko ne saatavilla myös päivämääränne. Toiseksi, jos saavat heidät saapumaan paikkakunnallesi, kysy heiltä, ​​maksavatko he matkasta. Pedala veloittaa autopalvelun tai vuokrauksen kustannukset sijainnista. Hän lisää, että jotkut taiteilijat veloittavat kutsumuksensa “perustaa ilmaisia”, jos heidän täytyy siirtää pakkinsä koko paikkaan hääpäivänä. Haluatko lentoharjoituksia tai faux-ripset? Scibelli sanoo, että molempia voidaan pitää lisämaksuna joillekin taiteilijoille.

RELATED: Tyylikkäimmät presidentin häät koskaan

Lopuksi, on todennäköisesti hyvä idea saada kokeiluversio meikkiartistasi ennen häitä ja monet taiteilijat veloittavat tästä. 

Vaikka kaikkien budjetit eroavat toisistaan, Pedala sanoo riippumatta siitä, kenen valitset, heidän on oltava ammattimaisia, näyttävät ajoissa ja antavat sinulle näkökulman, josta olet sopinut päiväsi. “Jokainen, jonka valitsit, sinun tulisi tuntea olosi mukavaksi, sinun pitäisi luottaa taitoihinsa, ja haluat, mitä näet peilissä.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

16 − 14 =

map