Tämä on kaikkein instagrammable Beauty Brand et ole kuullut vielä

Olisiko kukaan muu nimi haju kuin makea? Olisiko ihonhoito pakattu johonkin muuhun vaaleanpunaiseen sävyyn, vähemmän tunnettuja Instagram-syötteisiisi? 

Jos Saturday Skinn houkutteleva ulkoilu ei tee sinua välittömästi, voimakkaat kaavat sijaitsevat todennäköisesti voittaa sinut. Millennial vaaleanpunainen pakkaus sivuun, se on valikoima, että Instagram ja koko Instagram sukupolvi kokonaisuudessaan todennäköisesti kummallista. Ensimmäiset asiat ensinnäkin jokainen tuote kokoonpanossa on suunniteltu palvelemaan kaikkia ennaltaehkäiseviä ikääntymistarpeitasi, joka on jatkuvasti kehittymätön aihe sosiaalisessa mediassa ja pois siitä, vaikka se ei ole mitään nonsense lähestymistapaa luokkaan.

VIDEO: Mikä todella aiheuttaa akne?

RELATED: 6 hengellistä geeliä kosteutta, joita tarvitset elämässäsi

Saturday Skin sisältää yhteensä 8 tuotetta – puhdistusaine, olemus, silmänympärysvoide, päivittäinen kosteusemulsio, kasvonsuoja, tyynyn kompakti, kosteusvoidetta ja kahta levynmaalauskaavaa – kaikki on tuotettu 7 eri peptidistä luotu brändin sankarikompleksi. Lauantain Skin on nimenomaan sanonut monimutkaisen CHA 7 es: n, mutta sinun tarvitsee tietää, että ainesosa auttaa säilyttämään ihon joustavuuden lähettämällä korjaustoiminnot ylenevään ajotilaan. Tämä puolestaan ​​johtaa vähemmän näkyviin viivoihin, pienempiin huokosiin ja tasaisempaan sävyyn. Tietty peptidi toimii myös panssarina ihosi esteenä, mikä tarkoittaa sitä, että et pääse kärsimään kosteuden menetyksestä. 

Tuotemerkki on perustettu Etelä-Koreaan, jossa kaikki ihonhoito taikuutta näyttävät tapahtuvan, ja edellä mainittujen kohteiden lisäksi voimme odottaa kuorimassan geeliä, puhdistavaa vettä ja savimassan osumia myymälähyllyistä tulevina kuukausina. Tällä hetkellä henkilökohtaiset tietomme koostuvat puhdistusaineesta ($ 26; nordstrom.com), joka poistaa kaiken ja Daily Dew Hydrating Mist (34 dollaria; nordstrom.com) keskipäivän pick-me-up: iin. Tutustu koko alueeseen nyt osoitteessa nordstrom.com. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 51 = 53

map