Tämä on ehkä loistavin NARS-meikkikokoelma

tk
Time Inc. Digital Studio; Kohteliaisuus (5)

Marianne Mychaskiw

27. syyskuuta 2017 klo 14.15
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Näyttää siltä, ​​että NARS on selvittämässä, taiteen jäljittelee elämää, tai elämä jäljittelee taidetta heidän massiivisella loma-meikkivoimallaan. Ainakin tämän vuoden ikävästi upea Man Ray -insinöityn alueen osalta jälkimmäinen argumentti on totta.

François Nars on käyttänyt valokuvaaja Man Rayä hänen museuksessaan, ja hän on luonut melkoisen upeimman värimaailman muotoilun lomalle 2017, joka sisältää taiteilijan ikoniset teokset kourallisen kappaleen ulkopuolelle. Ei mikään yllätys, pienet painotukset jokaisessa paletissa ovat yhtä upeita, ja me rakastamme, kuinka kirkkaat värit erottuvat hienosti monokromaattisilla pakkauksilla. Meikkitaiteilija työskenteli Man Ray -säätiön kanssa laajan 23-osaisen kokoonpanon luomisessa, ja rohkeita ja kauniita sävyjä, jotka pysyvät vain lomakaudella, muutamat nykyiset standardit tekevät vierailustöistä Love Trianglein sarjoissa, jotka sisältävät blush ja huulipunan duo.

Kokoelma julkaisee virallisesti NARSin etuvartioissa, narscosmetics.comissa, Sephorassa ja Nordstromissa 6. lokakuuta lähtien. Meillä on kuitenkin vilahdus jokaiselle tuotteelle linjasta juuri nyt. Pidä selaamalla nähdä koko valikoima ja onnea ostoslistallesi.

VIDEO: Kuvitteelliset värit: Nars Blush in Orgasm

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

67 − 60 =

map