Tämä on Brow Pencil InStyle’in Associate Beauty Editor Swears By

Olen aina sanonut, että elämäni ei todellakaan tullut yhteen, kunnes kulmakarvat tekivät.

Noin ajankohtana, etten kiinnittänyt niitä pilkkuin muotoon, selvittänyt, missä heidän pitäisi todella alkaa, ja mikä tärkeintä, miten täyttää ne, elämäni muut osat, joita olin painottanut vuosien ajan, jotenkin alkoivat jäädä osaksi paikka omasta. Ehkä minun kulmakarvat olivat minun onneani viehätys – tai ehkä muualla maailmassa alkoi ottaa vakavasti, kun lopetin kävelyn katselemalla, kuten välimerkkisivun kaikkien lukion oppikirjasta. Olen kokeillut muutamia eri tapoja täyttää kulmani ja jumittua jauheeseen ja geeliyhdistelmään, mutta Chanel’s Crayon Sourcils -kynä ($ 29; nordstrom.com) on tuote, joka muutti minua.

kanava Crayon Sourcils Brow Pencil
Kohteliaisuus
kanava
$ 29

OSTA NYT

Vaikka jotkut ihmiset menevät kierre-up brow liner yli puinen kynät, olen oikeastaan ​​mieluummin jälkimmäinen vaihtoehto. Toki sinun täytyy terävöittää niitä hieman enemmän, mutta ne ovat selkeämpiä, eikä sinun tarvitse arvata, kuinka paljon tuotetta olet jättänyt putkeen.

Chanelin kaava syrjään, monet kokeilut kynät olivat usein liian kuivia. He joskus löysivät muutamia karvoistani, kun täyttin kulmistani, jotka pitävät, se on täysin vastavoimainen. Tarkoitus on saada minua näyttämään siltä, ​​että minulla on täysiä kulmakarvat, älä vedä karvoja, jotka epätoivoisesti yrittävät rekultisoida.

VIDEO: Luonnollisinta tapaa korjata täydet kulmakarvat

RELATED: 13 Julkkikset Näytä miten kulmakarvat voivat muuttaa koko kasvosi

Olin ehdottomasti käyttämään otsapohjaista jauhetta, kunnes Chanel’s Crayon Sourcils Brun Naturelissa törmäsin pöydälleni, ja minulla oli välittömästi vaikutuksen siihen, kuinka kermanvärinen koostumus oli. Melkein kuin brändi jotenkin otti pomadin sileän viimeistelyn ja kaatoi sen puukynään, vaikka pehmeästä tekstuurista huolimatta se ei murtaudu tai murene yhtä helposti kuin olette olettaa. Terävöitin sitä tarvittaessa, sitten kynän sivua jäljitellä kaaria ja haamuja. Saadaksesi haalistuneen vaikutuksen alussa, tein iskeytyä kukin ylhäältä ja alhaalta ja sekoita sitten kaikki ulos spoolieharjalla vastakkaisella puolella.

Voin vielä maksaa synnit, jotka olen tehnyt pinseteillä takaisin kahdeksannella luokalla, mutta maailma ei koskaan tiedä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

99 − = 98

map