Tämä Mary Kay huulipuna todella haluaa muuttaa elämää

Mary Kay on pitkään puolustanut naisten oikeuksia ja terveyttä kaikkialla, mutta auttamassa niitä, jotka ovat väärinkäytön uhreja, on erityisen rakkauden työ kauneuden brändin suhteen. Uusien, rajoitetun painoksensa ansiosta Mary Kay Crème -huulipuna – Hearts Together he ansaitsevat rahaa ja tietoisuutta näistä perheenjäsenistä ja heidän lapsistaan.

[LUE: Green Blush on asia – ja se on upea

Vain 15 dollaria pala, tämä erityinen versio Mary Kay Crème -huulipunasta Soft Pink ei pelkästään sisällä sydämiä sisustettu itse tuotteeseen vaan myös pakkautuu putkeen, joka ylpeilee samalla makealla teemalla. Elokuun 15. päivään 2016 mennessä $ 1 tämän nimenomaisen lippien myynneistä hyödyttää Mary Kay -säätiötä, joka tukee naisten turvakodit ja selviytyneet väärinkäytöksistä.

Jos se ei riitä lähettämään sinut ostoksille, varjo on kaikenlaisia ​​hämmästyttäviä. Se tarjoaa jopa kauneimmat “luonnolliset vaaleanpunaiset huulet, mutta paremmat” värisävyt ja kermanvärinen koostumus todella tekee kurkusta kosteutetuksi. Olen jatkuvasti etsimässä vaaleanpunaista huulipunaa, joka lisää luonnollisen punastumisäänen ja mielestäni olen vihdoin tavannut täydellisen ottani.

[LUE: Kendall Jennerin viimeisimmän huulipunan hetki on liian hyvä sanalle]

Joten sinä menet – terve, vaaleanpunainen huuli kun autat muita? Se ei ole parempaa kuin se.

Mary Kay Crème huulipuna – Hearts Together tulee saataville 16. toukokuuta.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 2

map