Tämä malli näyttää * täsmälleen * kuin Kendall Jenner

En tiedä sinusta, mutta olen huolellisesti tutkinut silmiinpistävää samankaltaisuutta, jota Kardashian / Jenner sisaret kantavat toisilleen niin paljon, että on joskus todella vaikeaa selvittää kuka on, kun he vaihtavat kasvot Snapchatissa. Vakavasti, tarkista tämä ulos ja yritä olla sekaisin.

Mutta käy ilmi, että jollakin heistä on kaksinpeli, eikä hän ole edes suhteessa Kardashian perheeseen. Uskomme sinua arvaamaan, mutta jos et voi tässä olla jotain vihjeitä:

����

Kuva Lähettäjä: Kate Bogucharskaia (@ foxy1kate)

��

Kuva Lähettäjä: Kate Bogucharskaia (@ foxy1kate)

RELATED: Internet on menossa hulluksi tämän näyttelijän näköiseksi Kendall Jenner ja Selena Gomez

Hei, Kendallilla on näyttävä ja hänen nimensä on Kate Bogucharskaia. Aivan kuten Jenner, hän on myös malli ja hänellä on melko suuria keikkoja hänen nimensä – ajatella Dolce & Gabbana, MSGM ja Oscar de la Renta. Tiedät, normaalit, rento asiat, joista vain haaveilet. Bogucharskaia toimi kukkakaupungina pienessä kylässä Venäjällä, kun hänet löydettiin ja asuu nyt New Yorkissa, missä hän on selvästi nouseva tähti näyttämöllä – hänellä on yli 67 000 seuraajaa Instagramissa ja näyttää siltä, ​​että useimmat näistä näkevät myös Kendallin kanssa.

Uusi kansi ranskalaiselle Revue de Modeille �� Kuvaaja: Thierry LeGoues Muotilehti / Stylisti: Marcell Rocha Hiustyyli: Benoit Moeyaert Meikki taiteilija: Linda Gradin #model #cover #katebogucharskaia #lindagradin #benuetmoeyaert #thierrylegoues #marcellrocha #editorial #kateb #valentino # frenchrevuedemodes #nextmodels

Kuva Lähettäjä: Kate Bogucharskaia (@ foxy1kate)

Aamu ��

Kuva Lähettäjä: Kate Bogucharskaia (@ foxy1kate)

Yksi seuraaja edes meni vielä ja sanoi olevansa Kendallin sekoitus ja Bella Hadid. Se on paljon supermodel vibraa yhden henkilön käsittelemään. Kinda pakkomielle, vaikka. Me ennustaankin suuria asioita!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 − = 1

map