Tämä kauneus ei ole nyt tärkein Celebrity Makeup Trend

Cara Delevingne
Tim P. Whitby / Getty

Victoria Moorhouse

Elo 12, 2017 @ 12:00 pm
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Useimmat makeup säännöt ovat rikki, etenkin, että väittää sinun täytyy valita elävän silmämeikin tai rohkea huulipuna, ei molempia. Mutta jos olet kiinnittänyt huomiota Hollywoodin tapahtumiin, tiedät jo, että tämä kauneus ei ole nyt suuri kauneus. Asia on: Punainen huulipuna ja sininen eyeliner on kaikkialla.

Vaikka se kuulostaa, että lupausmatka on mennyt väärin, silmiinpistävät piirteet parittivat yhdessä muodostavat yhden harmonisen ilmeen.

“Vaikka sininen ja punainen ovat toisiaan vastapäätä, he ovat ilmaisia ​​värejä, ja siksi he työskentelevät niin hyvin yhdessä”, sanoo Celebrity Meup Artist Min Min Ma.

Kuitenkin pro silti sanoo voisit tehdä yksi hieman enemmän silmänräpäisevää kuin toinen. “Jos haluat luoda kissan silmäpeilin, suosikkini neste sinisen silmälasin on Lancôme Grandiose Liner # 3, Matte Saphi ($ 32; nordstrom.com) – pehmeä huulilla jotain Charlotte Tilbury Lip Luster Candy Darlingissä ( $ 22, nordstrom.com). “

Jos olet enemmän huulipunan tyttö, hän ehdottaa poiminta matta huulipuna, kuten Hourglass Opaque Rouge Liquid Lipstick Ikoni ($ 28, nordstrom.com) ja menossa hienovarainen eyeliner vesilinja khôl lyijykynä kuten YSL Beauté Waterproof Eyeliner Pencil Sinisessä (38 dollaria, nordstrom.com).

Tarvitsetko joitain ideoita? Pitäkää vierityksiä tarkistaaksesi muutamia julkkiksia, jotka ovat kuluneet hyvin.

VIDEO: Perms tulevat takaisin – mutta he saavat modernin makeoverin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

30 + = 39

map