Tämä johti. Kevyt vuode on melko anti-tumma-vuode

LightStim L.E.D. Sängyssä voi olla hieman muistutusta parkitussa vuoteessa, jota käytit viime vuosina, mutta toisin kuin edeltäjä, se on oikeastaan ​​hyvä ihollemme, ja auttaa korjaamaan ne pre-prom-istutukset, jotka ovat aiheutuneet loistelamppujen alla. L.E.D: istä valohoito on saanut kohtuullisen osuutensa buzzista kauneusalueella, ja hyvästä syystä – se antaa iholle sekä kirjaimellisen hehkun että toimii myös herkimmistä ihotyypeistä. Vaikka nämä menetelmät keskittyivät tiettyihin alueisiin, LightStim-sänky on tapa tehokkaasti hoitaa koko kehosi kerralla. “ATP on bensiini, joka valtaa solua, mutta se sitoutuu ikäänkuin, joten emme tuota niin paljon 50- ja 60-luvuilla kuin 20-vuotissämme”, kertoo LightStim-toimitusjohtaja ja presidentti Steve Marchese. “Kun käytät oikeita valon aallonpituuksia, se tuottaa typpioksidia, ja koska se ei enää sitoudu soluun ATP: n luomisesta, se alkaa vapauttaa molekyyliä, lataa solua ja estää vapaiden radikaalien tuotannon.”

LED Bed - EMBED
Kohteliaisuus

RELATED: Onko L.E.D. Valoiset kasvohoidot todella toimivat?

Tämä on ihanteellinen anti-ikääntymisen kannalta, koska se heittää kollageenin tuotannon ylikuormitukseksi, mikä johtaa vakavien viivojen ja ryppyjen vakavaan vähentämiseen, mutta tekee myös ihmeitä kivun hoitoon. Joniann Marchese, LightStim-toimitusjohtaja ja presidentti, lisää, että monet käyttäjät ovat urheilijoita, ihmisiä, joilla on nivel- ja lihaskipu, ja toteaa, että hänen poikansa Chase auttoi kehittämään sänkyä ratkaisuna hänen korkea verenpaineestaan. “Kulttuurissamme meillä on nyt kauneus sulautumassa terveyteen ja hyvinvointiin, joten kun se auttaa tuottamaan enemmän kollageenia ja elastinia, se antaa soluille ruoan, jota he tarvitsevat tekemään työtä”, hän kertoo meille. “Se auttaa vähentämään tulehdustasi kehossasi, mikä voi tapahtua, kun sairastut tai sairastat, ja vaikka jotkut ihmiset haluavat käyttää sitä kerran viikossa, meillä on ollut asiakkaita kokeilla sitä 2-3 kertaa viikossa riippuen siitä haluavat käsitellä. ” Toisin kuin perinteinen simpukkavesi parkitusalusta, LightStim L.E.D. Bed on muotoiltu siten, että iho voi imeä niin paljon L.E.D. hyvyyttä kuin mahdollista. “Kun sijoitat L.E.D.-valot muunnettuun solariumiksi, aallonpituus muuttuu vääristyneeksi ja ei ole yhtä tehokas”, lisää Steve Marchese. Sen sijaan, että kaareva huppu suljet ylhäältä, sinun on käännettävä 20 minuutin välein tasaisesti kohdella kehon kummallakin puolella. Päätä yli lightstim.com saadaksesi lisätietoja ja anna ilmaisun “se palaa” kokonaan uuden merkityksen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + = 14

map