Tämä innovatiivinen ripsien seerumi vakuutti minulle, että ne voivat todella toimia

Et koskaan tiedä, ennen kuin yrität. Se äitisi kertoo sinulle, ennen kuin yrität sanoa “rytmin” toisella luokalla oikeinkirjallisella mehiläisellä tai ennen tennisturnausta. Mutta minun täytyi kertoa itselleni ennen kuin lopultakin sitoutuin testata ripsien seerumia. Tiesin, että he voisivat työskennellä – työtoverini erittäin pidennetyt ripset jäljittelevät supertehokkaan suunnittelun ripsiväriä ja olen kuullut lukemattomia naisia ​​ylistävän Revitalashin voimaa. Mutta minä? En vain usko sitä. 

No niin, kunnes aloin työskennellä Talika Lipocils Platinum Lash Serum (120 dollaria, jet.com) minun rutiini. Tämä oli kovaa, koska minulla oli melko yksinkertainen ihonhoitorutiini sekä aamulla että yöllä, mutta Twiggyn kaltaisten ripsien mahdollisuudet pitivät minua keskittymisenä. Asia, joka vetosi minulle tähän tiettyyn putkeen, johtuu siitä, että se on todella 2-in-1. Magneettisesti yhdistettyyn tuotteeseen kuuluu kaksi erillistä putkea, joissa on kaksi erillistä kaavaa, jotka tarjoavat silmäripsien ravintoa perustuen siihen, mikä on heille parhaiten aamulla ja yöllä tai missä he ovat vuorokausirytmissä. Ei sanaakaan uudestaan? 

silmäripsi Serum
Kohteliaisuus
Talika
$ 120

OSTA NYT

VIDEO: 5 kalliimmista kasvohoidoista

Toinen asia, joka vakuutti minulle, on se, että se toimii ilman prostaglandiinia ja aamu-kaava on 95% luonnollinen, kun taas ilta-kaava on 94% luonnollinen. Sen sijaan Talika löysi apuna punaisen apilan kukan, ainesosan, joka on tarkoitettu parantamaan ripsien kasvua pohjimmiltaan laajentamalla kasvuvaihetta ja ripsien ja lyhentämällä sen lepäämään. Siksi sinulla on ripset, jotka kasvavat pidempään, jolloin ne kestävät pidempään. Tämä on ilta-kaavan todellinen vaatimus kuuluisuudesta sekä ravitseva ja vahvistava silmäripset.

RELATED: Markkinoiden 10 parasta silmäripsiä

Aamulla myös aktivoidaan kasvua, mutta myös vahvistaa juurta, jotta ne eivät putoa yhtä helposti ja sitten myös tehostaa ripsien värin ja toimii kaarteen lisäämiseksi. Silkkiproteiiniuutteen ansiosta saat myös suojavaipan. Jokainen kaava levitetään ohuen ja tarkan harjan läpi kaavassa. 

Käyttämällä sitä kolme viikkoa, tuntui siltä, ​​että ripset olivat voimakkaampia kuin aiemmin olleet ja hieman tiheämpiä, mutta sittemmin menetin uraani ja menetti putken! Todellinen testi on kahdeksan viikkoa, joten olen hakenut jälleen ylös toivoen, että pituus paranee huomattavasti – loppujen lopuksi on lopullinen tavoite, koska luonnolliset ripset eivät saaneet sitä super pitkä geeniä. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

69 + = 73

map