Tämä Genius Hack muuttaa kaikki huulipunan mattapintaiseksi

Mitä teet, kun huulipunan väri on aivan oikea, mutta kiiltävä pinta ei sovi yhteen Demi Lovato -henkisen samettisen tekstuurin kanssa, joka sinulla oli mielessä? Markkinoilla on muutamia tuotteita, joiden avulla voit kerätä arseenin värejä sävyn sävyttämiseksi, mutta jos haluat säilyttää kauneushoidon nykyisessä koossa, voit käyttää kohteita, joita sinulla todennäköisesti on kylpyhuoneen kaappiin . Meikkitaiteilija Allan Avendaño, joka työskentelee Zendayan, Chrissy Teigenin ja Gigi Hadidin kanssa monien muiden joukossa, tarjoaa hienon tempun, me olemme melkein hullu, ettemme kokeilla sitä aiemmin. Sinun tarvitsee vain kokeilla sitä Kleenex-arkki, varjoharja ja suosikki läpikuultava jauhe.

RELATED: Olen Obsessed: Smashbox Insta-Matte huulipunan muuntaja

“Halutessani antaa huulipunille mattapintaisen, se yksinkertaisesti jauhetaan alas. Asen kudoksen suoraan huulille ja levitetään läpikuultavaa jauhetta suoraan kudokseen”, Avendano selittää. Riippumatta kuinka kevyt käsi käytät, sinä ehdottomasti tarvitset kudosta siellä, muuten vaarana on liian paljon jauhetta. Kuten sanonta kuuluu, on aina paljon helpompaa rakentaa voimakkuutta hitaasti, eikä antaa enemmän kuin sinun pitäisi ja aloittaa kaikkialla. “Kudos toimii eräänlaisena kuin suodatin, niin että huuli ei pääse yli jauheeksi, ja voit hallita sitä kuinka paljon sinä muokkaat sitä”, hän lisää. “Se on yksi niistä nerokkaista kauneushyökkäyksistä, jotka törmäsin satunnaisesti, mutta se on tehnyt ihmeitä minulle.” Vielä parempi tekniikka asettaa värin niin, että maali kestää kauemmin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 8

map