Tämä gadget on pohjimmiltaan pesukone Makeup Brushes

Minulla on tämä ainutlaatuinen persoonallisuus, jossa puhtaat meikkiharjat tekevät minut niin onnellisiksi, että sydämeni saattaa laulaa. Ongelmana on, että minä huudan kauniita harjoja pesemällä, ja tarkoitan inhota. Aion tehdä melkein mitä tahansa lykkäämään pesemistä. Se on yksinkertaisesti osa kauneuden rituaali, jota en kestä. 

Tämä on tietysti ongelmallista, koska me kaikki tiedämme, että likainen meikkiharjat eivät voi tuottaa vain tähtien muotoilua, mutta ne voivat myös levittää bakteereja ja muita suuria asioita. Se ei ole ihanteellinen. Se sanoi, että Lilumia, joka on pohjimmiltaan kompakti pesukone uudet kauneus työkaluja, on se kaikki tajunnut. Ei enää kuivattuja käsiä! Lue miksi sinun pitäisi päästä mukaan tähän. 

Mitä kutsutaan:

Lilumia 2 Makeup Brush puhdistuslaite 

Paljonko se asettaa sinut takaisin?

Uusi pari Nike FlyKnit sneaks tai … $ 149; lilumia.com.

Mikä tekee siitä erityisen:

Pohjimmiltaan tämä kone tekee käsikirjoituksen puhdistaa meikki harjat automaattinen prosessi. Mutta emme puhu pelkästään pyyhkäisevän harjan pesemisestä kerrallaan, koska mitä se tekee kenellekään? Voi ei. Tämä vauva pesee jopa 12 meikkiharjaa kerrallaan, ja se tekee niin muutamassa minuutissa. 

RELATED: Paras budjettiystävällinen meikkisivupussivärit

Kuka se on: 

Kauneus ystäville ja ammattilaisille. Tai, tiedät, kuka tahansa, joka vihaa puhdistaa meikkiharjoja pesualtaan. Koko MIMI-tiimi nostaa parhaillaan käsiään. 

Milloin sitä käytetään:

Aina kun sinun on pestä harjat, joiden pitäisi todennäköisesti olla noin kerran viikossa, jos käytät niitä reg. Olkaamme todellisia, kaverit. 

Mitä se haju kuin: 

No, kone ei todellakaan haise, joten puhumme puhdistusaineesta. Lilumia Cleanser -ratkaisun oletetaan olevan 100-prosenttisesti julmasti vapaata ja jättää siveltimesi hajuisia tuoreita ja kevyitä. 

RELATED: Makeup Brushes tarvitset nyt ja miten niitä käytetään

Mitä asiantuntijat sanovat:

“THE Lilumia laite on ensimmäinen laatuaan! Se täydentää pesuohjelman Lilumia puhdistusaine ja 3 huuhtelukierrosta kädet vapaana, kuten pesukone. Harjakahva pyöri harjapäitä edestakaisin myötäpäivään ja vastapäivään liikkumaan ainutlaatuiseen kuvioituun puhdistuslevyyn. Likaantunut vesi tyhjennetään automaattisesti ennen jokaista sykliä, kun puhdas vesi virtaa pintaan. Tämä yhdistelmä poistaa varovasti ja tehokkaasti kerääntymisen ja bakteerit kosketukseen harjojen kanssa “, toteaa perustaja Fierra Cruz. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

67 − = 66

map