Tämä Cooking-Inspired Makeup Trend voi olla ottamassa muotoilua

Ja muotoilu romahtaa edelleen. Tässä painoksessa: “leivotaan” uutta muotoilua? Ja ei, en tarkoita kirjaimellisesti laittaa erästä herkullisia Tollhouse-evästeitä uunissa. Tarkoitan leipoa. Kasvosi.

Näin se toimii, mukaan Refinery29: Instagram- ja YouTube-opetusohjelma, joka tunnetaan nimellä leivonta (AKA “cooking”), on vankka tapa asettaa pitkäkestoinen perusmuokkaus. Pohjan levittämisen jälkeen pinnalle levitetään pehmeää vaaleaa jauhetta (silmien alla, poskipyöriä, nenä-, leuka- ja otsahtaa määritettäessä) ja jätetään figuratiivisesti “kokkiin” 10-30 minuutin ajan iholle kehon lämpöä. Sitten nopealla pyyhkäisyllä siveltimellä jätät tasaisen, huokoset ja korostuvat.

 

 

Leipomismenetelmä ei ole uusi. Sitä on käytetty vetovoimayhteisössä jo vuosia keinona varmistaa lavastus. Mutta sen elpyminen merkitsee toista tapaa simuloida korkeita poskipyöriä ja virheetöntä viimeistelyä. Se ei kuitenkaan toimi kaikille, ja se voi päätyä kuivaksi ja sakeaksi kypsälle iholle.

“Tämä on tapa asettaa meikki kun seisot kuumalla valolla”, meikkitaiteilija Elisa Flowers kertoi Refinery29: lle. “Se voisi näyttää hyvältä Instagram-kuvassa, mutta henkilökohtaisesti se on ankara ja raskas.”

Kevyen perustan, peitevoidetta ja löysäjauhetta (ainakin yksi sävy kevyempi kuin ihon sävy) suositellaan ulkoasun luomiseksi. Tartun amatööri sävytetty kosteusvoide, korostustyökalu ja blush combo koska olen wussy. Mutta tarkista nämä juuri leivotut kasvot:

Uusi korostus ja ääriviivatarutiini. Ja arvaa mitä käytin? @nyxcosmetics kerma peitevoide ja ääriviiva paletti! Kun kuvat tulevat pian. #IDidntLeaveTheHouseLikeThis #BakingMethod #CookingMethod #highlightNcontour #fiercefeature #fiercessociety #nyxcosmetics

Kuva Lähettäjä Chasity Jones (@ no_need_2nv)

päivä koostumus! kansi • YDK @urbandecaycosmetics alasti2 keskellä kansi • “snakebite” naked2 ulkokulma • alastomainen2 “murtunut” siirtymäväri • “nooner” naked3 browbone & tearduct • “neitsyt” alaston paletti. kulmia • @anastasiabeverlyhills dipbrow pomade in “suklaa” säätiö • loreal todellinen ottelun sävy “N4” @ rccosmetics kulmaton kabuki harja soveltaa säätiö. peitevoide • @tartecosmetics “light” asetuksella nyc kosmetiikka sileä iho läpikuultava jauhe @lauramercier muotoilu pakki ja posket ovat maybelline unelma pomppiva blush on “karkkia koralli” kohokohta • @narsissist “albatross” huulet • @nyxcosmetics “London” ripset • créme silmäripset no.747L mitään kysymyksiä? kysy pois! ���� #motd #eotd #urbandecaycosmetics #maccosmetics #makeupjunkie #lipstickjunkie #makeup #ilovemakeup #lips #eyes #nyxcosmetics #tartecosmetics #rccosmetics #sephora #iluvsarahii # dulcecandy87 #narutpalat #maybelline #anastasiabeverlyhills #dipbrow #contour #highlight #conceal #bakingmethod

@Beautybydollin lähettämä valokuva

Menossa mennä katsomaan Ed Sheerania yhdessä! Whoo! �� Tässä pelottavaa ennen ja jälkeen Käyttämällä @ nyxcosmeticsin läpikuultavaa jauhetta asettaakseni silmäni peitevoide. Käytin @anastasiabeverlyhills ääriviiva pakki “medium”. Huulet ovat @anastasiabeverlyhills nestemäinen huulipuna väri “vene”. # Anastasiabeverlyhills # ABH # anastasiabrows # abhliquidlipstick # abhcraft # liquidlipstick # translucentpowder # nyxcosmetics # contourandhighlight # contourkit # abhcontourkit # ääriviivat # kohokohta # bakingmethod # makeupinstagram # nyxcosmetics # wingliner # wingtip

Kuva Lähettäjä Perla Madrid (@makeupbyperlamadrid) on

#first afterfter #beforeandaftermakeup #makeup #foundation #makeupdesignory #lipstick #illamasqua #blush #urbandecay #weddingmakeup #bakingmakeup #bakingmethod :)

Kuva lähettäjä Iva Ivanac (@iva_ivanac)

Yksinkertainen jumittunut jumittunut jumalahka on pehmennetty, ja se on pehmustettu pehmustetun pehmustetun pehmeän pehmeän pehmeän pehmeän pehmeän pehmeän pehmeän pehmeän juoman kanssa.

Kuva, jonka Sonia (@soniallange) on kirjoittanut

Näyttää aika siistiä!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

51 − 44 =

map