Tämä brändi on kynttilöitä

Koska viimeisimmät ja suurimmat hiukset, meikki ja ihonhoito ovat testaamassa suurta osaa työstäni, olen oppinut olemaan tekemättä syrjintää pakkaukseen perustuvalle tuotteelle. Mutta kun on kyse kynttilöistä, olen pinnallinen. Loppujen lopuksi, jos pilari tulee ansaitsemaan tärkeitä pöytäpohjaisia ​​kiinteistöjä ahdas N.Y.C. asunto, se paremmin vetoavat kaikkiin aistini.

Näin Boy Smells kynttilät pääsivät ensin tutkaani ja ansaitsin pysyvän paikan makuuhuoneen ikkunapylväät. Brändin tyylikäs ja minimaalinen vaaleanpunainen ja musta pakkaus muistuttaa suosikkini tuhatvuotiaan suuntautuneesta meikkibrändistä, Glossierista, joka sai minut lopettamaan Instagram-rullan istunnon, kun sen sans serif-fontti ja lohen tarra saivat silmäni.

RELATED: 7 Giftable kynttilää Toimittajiemme ei voi pysäyttää valaistusta  

Yhdessä niiden kanssa kaikkialla läsnä oleva ei-vaaleanpunaista vaaleanpunaista pakkausta, kynttilöiden tuoksuja ei myöskään ole tehty. Heidän tuoksunsa ovat suoraan muskin ja makean keskelle kesken, ilman sokerimaisuutta odottamattomien seteleiden ansiosta. Vaikka kaikki rivin kynttilät ovat kelvollisia saamaan kukkarot, Kesäkuu, sekoitus cassis, anis, narsissit ja tonka, ja Kush, cocktaileja kannabiksen, mokkanahka, tulppaani ja keltainen, ovat kaksi standouts. 

VIDEO: Olen Obsessed: NARS Monoi-kynttilä

Mitä tulee brändin polarisoivaan nimeen, se ei ole vain kynttilöiden tuoksujen nyökkäys, vaan sillä on myös kirjaimellinen merkitys. Boy Smells aloitti hyvin, pari poikaa. David Kienin ja Matthew Hermanin L.A.-pohjainen duo on tehnyt heidän yhdistelmänsä mehiläisvahasta ja kookospähkinäkylvistä vuodesta 2014 lähtien.

Joten kyllä, vaikka aikuisena, jonka palkkaluokkaiset koulupäivät ovat kauaksi hänen jälkeensä, uskon silti, että pojat tuoksuvat – ja ne tuoksuvat hyviksi.

Lisää kynttiläkokoelmaan tekemällä valikoiman brändin tuoksuja hintaan 28 dollaria kaupungeissa osoitteessa urbanoutfitters.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

32 − 27 =

map