Tämä 12 dollaria ripsiväri teki minulle kysyä vieraalta hänen silmäripset

“Olen pahoillani, mutta minun täytyy kysyä sinulta silmäripsiäsi.” Tiesin, että oli hankalaa sanoa kokonaan muukalaiselle, joka istui pöydän ääressä minulta viininmaisteluissa, mutta kauneuden toimittaja minussa ehdottomasti oli tietää. Hänen dramaattiset silmäripset voisivat yksinkertaisesti olla taivaallisen DNA: n tulosta, mutta siellä oli mahdollisuus, että heidät johtui hämmästyttävästä ripsiväestä. 

Onneksi olin jälkimmäinen. “Se on vain Sephora”, nainen vastasi ujosti hymyillen. Jälkeen jonkin verran edestakaisin, huomasin, että se oli Sephora Collection allekirjoittanut Outrageous Volume dramaattinen Volume 12 dollaria ripsiväriä kanssa tikattu musta pakkaus. Se on yksi brändin kaikkein ikonisimmista tuotteista. 

Tämän naisen silmäripset olivat upeita. He olivat pitkät, paksut ja uskomattoman pimeät, mutta niin luonnolliset samaan aikaan. Nähtävästi ei näkynyt yhtäkkiä tai hiutaleita, minkä vuoksi en pystynyt selvittämään, olisivatko ne todellisia vai eivät. 

SEPHORA COLLECTION Outrageous Volume Dramatic Volume Mascara
Kohteliaisuus
Sephora
$ 12

OSTA NYT

RELATED: 8 Luxury Mascaras, jotka arvostavat High Price Tag

Heti kun tulin kotiin lomaani, tiesin, että tämä ripsiväri oli minun.

VIDEO: 6 kauneudenhoitoa alle 12 dollaria sinun pitäisi ostaa apteekista

Jopa vaaleat silmäripsiini, tämä Sephora-klassikko toimii taikuudella. Pussilla on hyvin pienet, lyhyet, joustavat harjakset, jotka tarttuvat täydelliseen määrään ripsiväriä ja poistavat tuotteen pallot kiinnittämällä silmäripsiisi ja hajoaviksi silmiesi alla. Se vetää ripsiäsi luonnolliseen kiemuraan, joka sopii erinomaisesti sellaiselle ihmiselle kuin minä, joka ripustaa silmäripsiään ehkä kerran vuodessa. Putken tikattu muovi antaa kätesi myös pidemmälle, joten voit hallita sitä, missä se iskee silmäripsiisi. 

Yhdessä korvalyylillä ja huulilla, se on kaikki, mitä minun täytyy katsoa hereillä ja tuoreella, jopa neljän yön nukkumisen jälkeen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

81 − = 72

map