Kesä on täydellinen aika rentoutua meikkiin ja osoittaa luonnollisen hehkun. Korostusmateriaalien ja valaisimien sijaan kaikki, mitä todella tarvitset, on suuri seerumi, joka palaa paljaalle iholle. Tällä hetkellä Amazon-käyttäjät (lähes 5 000 tarkalleen) ovat pakkomielle TruSkin Naturals Vitamin C -serumissa. Ei vain asiakkaita, jotka ylistävät ihon kirkastava kaava kiitollisuuden sanoilla, mutta he jakavat myös ennen ja jälkeen kuvia, jotka ovat melko vaikuttavia.

Eliksiiri on kuin ihme pullossa. Yksi tärkeimmistä seerumin aineosista on hyaluronihappo, joka voi olla 1000 kertaa suurempi kuin vesi. Tämä tarkoittaa enemmän kosteutta iholle ja vähemmän kuivaa, tylsää ulkonäköä.

TruSkin Naturals Vitamin C Serum
Kohteliaisuus
36 dollaria (alunperin 50 dollaria)

OSTA NYT

Suosittu kaava sisältää myös E-vitamiinin, jonka tiedetään estävän vapaita radikaaleja, mikä nopeuttaa ikääntymisen ulkonäköä ihossa. Ja C-vitamiinin edut ovat ratkaisun kohokohta. Tehokas ainesosa parantaa kaikki epäsäännölliset pigmenttikysymykset – kuten arpia, auringonpilkkuja ja epätasainen sävy – auttavat ihoa vaivattomasti säteilemään.

VIDEO: #AskKat Kaunis ihon salaisuus

 

Yhdistettynä SPF-täytteiseen kosteusvoiteeseen tämä seerumi on melkein pysäyttämätöntä.