Syntymäpäivä-innoittamana kauneudenhoitotuotteita hauskempaa kuin todellinen puolue

Syntymäpäivä Beauty Products
Hyvä, Getty

Erin Lukas

02 elokuu 2017 klo 11:00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Kuka sanoo, että sinun on oltava todellinen syntymäpäivä juhlimiseksi? Ylennys, allekirjoittamalla vuokrasopimus uudella asunnolla tai yksinkertaisesti tekemällä se työviikon aikana ilman, että työtoverit tarvitsevat tarpeettomasti “vastata kaikki” sähköpostiketjussa ovat kaikki päteviä syitä heittää puolue. 

Mikä on syntymäpäiväjuhliin inspiroima kauneudenhoitotuote. Hanki juhla alkanut tuotteella, joka haju kuin suosikki jälkiruoka, herkempi kuin konfetti tai ihanteellisesti molemmat. Toinen syy murtaa samppanjaa: Sinun ei tarvitse lähteä paikkakunnaltasi osallistumaan tähän bashiin.

Täällä olemme pyöristetty 11 syntymäpäivä innoittamana kauneudenhoitotuotteita, jotka ovat kiistatta hauskempaa kuin todellinen juhla. 

VIDEO: Kauden kauhuhenkiset kustannukset 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

22 − = 20

map