Suosituin kauneuden trendi juuri nyt ei siis ole kaatunut

TK
Karwai Tang / WireImage; Pascal Le Segretain / Getty

Victoria Moorhouse

10. lokakuuta 2017 klo 17.30
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Kun kauden omistettu kurpitsan mausteiden ja nahka sää, olet sitä mieltä, että suurin silmän meikki trendi tulla ulos syksy olisi peräisin neutraali luomiväri quad. Mieti uudelleen. Kauneus näyttää siltä, ​​että kaikki on kirkasta. Kaikki Margot Robbie -tapahtumaan Rihannaan myyvät savuisia sävyjään ja lämpimiä pronssia värikkäisiin ja vilkkaisiin sävyihin, joita näet kukkaisessa lämpimässä säässä. Kanariankeltainen, laventeli ja kirkkaanpunainen ovat vain muutamia odottamattomia värejä, joita olemme nähneet punaisella matolla toistaiseksi tällä kaudella, ja trendin pitäisi saada sinut tuntemaan olonsa paremmaksi leviämiseen 50 dollarin paletilla. Jatka eteenpäin, tarkista seitsemän hetkiä, jotka kerjäävät uudelleen ennen syksyn loppua.

VIDEO: Olemme yrittäneet sitä: Modern Perm

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

94 − 92 =

map