Sisällä NYC: n ylellisin kylpylä

Ritz Carltonin toisessa kerroksessa sijaitsevassa hiljaisessa rauhassa, josta avautuu näkymä upealle Central Parkille, löydät täydellisen paikan niille, jotka etsivät lopullista hemmottelukokemusta.

Se on nimeltään La Prairie Spa, ja yksinkertaisesti sanonut, se on loistava.

Tila – intiimi ja vain 6 hoitohuonetta – tuntuu kuin ylellinen koti, joka on niin lohdullinen ja kutsuva, et vain halua lähteä. Hoidot käyttävät kaikki Sveitsin brändin maailmankuuluja ylellisiä ihonhoitotuotteita (taivas).

Ensimmäinen asia on ensimmäinen; kun olet tarkistanut, olet whisked pois upeaan marmorinen pukuhuone, jossa on höyrysauna, ylellinen suihku voi kuvitella, ja kylpytakki niin muhkeat haluat varastaa sen tiloista (se ylitti mieleni, ei gonna valehdella).

RELATED: Olen yrittänyt sitä: Microneedling 

15 minuutin yksityisen höyrysaunan detergentin jälkeen käärin komeani (eli uusi BFF) ja tulin odotustilaan, jossa sain suolalla kanelevettä rentoutuen kiesit lounge -tilassa ja kääntämällä räätälöityjä ruokalistoja. musiikkia, jonka voisin valita hoidettavani (menin klassiseen spa-musiikkiin, mutta vaihtoehdot ovat runsaasti).

CP Women's Spa - Embed
La Prairie

Pian sen jälkeen kaksi naista tuli ulos seuraamaan minua palvelukseen; 90 minuutin Ultimate Platinum Harvinainen kasvot käyttäen La Prairien suurta suorituskykyä Platinum Collection (kuoron ääniä). Kasvot, jotka juuri käynnistyivät samaan aikaan kuin kauneuden brändin debyytti uudesta Platinum-seerumista (alla oleva kuva), alkaa yksinoikeudella kasvoilla, jossa lyijyesteettinen Naima Refkan sai työskennellä ihon puhdistuksessa ja arvioinnissa, poistamalla kaikki tukkeutuneet huokoset ennen kuin loputon luxe-tuotteiden kerrostuminen hemmotteli ihoa. Kun hän teki tämän, hieroja kävi kädessäni ja jalkoillani, kääriin ne parafiinihoitoon ja hierottiin pois kaiken stressin, kun Naima jatkoi työstään visailuani. Sänky, joka on eräänlainen, koska alempi puoli nousee ylös paljastaakseen kylvyn, jossa lietät jalkasi, kun makaat alas), tuntuu pilveltä. 90 minuuttia, olen kääritty sängyn lämpimään lämmitettyyn koteloon, missä ainoa huoleni on kuinka surullinen tiedän, että tunnen toisen tämän hoidon olevan ohi.

La Prairie - Embed
La Prairie

Mutta valitettavasti kaikki hyvät asiat on lopetettava, joten 90 minuutin huomion kasvoilleni Naima päätyy Platinum-kosteusvoidetta ja silmänympärysvoidetta kohtaan ennen minulle suositeltua tuotetta, joka auttaa minua ylläpitämään uskomattoman hehkun, jonka hän vain antoi.

Tässä vaiheessa olen niin pitkälle minun zen-tilaanni, että voin tuskin nousta edellä mainitusta pilvipeitteestä. Kun lopulta teen, katson peilistä ja olen shokissa. Ihoni ei ole koskaan koskaan näyttänyt enää säteilevältä. Liukastuin takaisin olohuoneeseeni olohuoneeseeni ja siemailla kuumaa teetä, kun taas eläköön mielessäni, mikä oli todennäköisesti elämäni poikkeuksellinen spa-hoito. Tarkoitan myös sitä, miten voin luoda uudelleen studiohuoneistoni peittämään kovaa odotushuonetta, jonka haluan olla vakituinen osoite.

Nyt minä sitä kutsun ylelliseksi. La Prairie, sinä minulla oli hello.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 + = 31

map