Sinun crash-kurssi veteen ja silikonipohjaisiin voiteluaineisiin

Kerää “pyöreitä kavereita ja kavereita. Tänään me voimme puhua öljystä.

Ensimmäiset asiat ensin, pudota kaikki stigma, joka liittyy seksuaalisen voiteluaineen käyttämiseen. Juuri siksi, että käytät jotain, se ei todellakaan tarkoita sitä, että on mitään väärää – itse asiassa seksi on todennäköisesti paljon seurauksena. Teoksessa on paljon kitkaa, ja muutamat pumput voivat auttaa helpottamaan sitä sekä lisäämään ilon tekijää.

“Luulen, että ihmisten pitäisi kokeilla sitä, jos voiteluaine voi tehdä ihmisistä hauskempaa, harrastaa enemmän sukupuolta ja saada vähemmän epämukavuutta, se on win-win”, kertoo tohtori Cindi Buxton, Naturopathic Physician ja yksi naisista takana uuden Pulse Lubricant -lämmittimen ja annostelijan. “Se vain lisää mukavuutta, mukavuutta ja aistillisuutta, ja uskon, että mikä tahansa, joka saa ihmisiä kääntymään, harrastamaan seksiä ja tuntea itsensä hyvää, on hienoa.” Pulse sisältää sekä vesipohjaisia ​​että silikonipohjaisia ​​kaavoja, joita voidaan käyttää yksinään tai annostelulaitteessa, joka tuo lämpötilan mukavaan lämpöön ja jakaa täydellisen määrän. Jokainen kaava on vegaani, gluteenittomia, ja mikä tärkeintä, emätinystävällisiä luonnollisia ainesosia, kuten aloe ja chia -uute, käytetään jopa sekoituksessa – mutta emme voineet vain ihmetellä, mitkä ovat näiden kahden väliset erot? Myös paikallisessa apteekin seksuaaliterveystyössä (tiedät, takana piilotettu, tamponin vieressä) vesipohjaiset ja silikonipohjaiset voiteluaineet johtavat hyllyihin ja jättävät miettimään, mitkä niistä meidän pitäisi poimia.

Tässä pyydämme tohtori Buxtonia erottamaan näiden kahden kaavan väliset keskeiset erot ja miten päättää, mikä on oikea sinulle.

RELATED: Sustain Natural haluaa sinun olevan parempaa sukupuolta

Vesipohjainen voiteluöljy

Älä johda, että nimi-vesipohjaiset voiteluaineet eivät todellisuudessa ole vettä vaan pikemminkin elementtejä, jotka voidaan helposti liuottaa veteen. “Heitä on yleensä helpompi poistaa kehosta, ja monet väittävät, että he tuntevat luonnollisempia kuin silikonipohjaiset voiteluaineet”, Dr. Buxton selittää. “Lisäksi, jos käytät seksileluja, haluat käyttää vesipohjaista voiteluainea silikonipohjaisen voiteluaineen sijaan.” Seksilelut on yleensä luotu kiinteästä silikoni, ja silikoni-pohjaiset voiteluaineet voivat vahingoittaa lelun pintaa. Dr. Buxtonin mukaan voiteluaine alkaa vetää silikonihiukkasia lelun pinnalta, mikä tekee siitä vähemmän sileän kosketuksen, puhumattakaan, paikan, jossa bakteerit voisivat mahdollisesti kasvaa.

Sanotusti, koska vesipohjaiset voiteluaineet ovat vesiliukoisia, ne hajoavat hajoamasta ja kuluvat nopeammin, joten saatat joutua toistumaan puolivälissä, jos se on erityisen pitkä istunto. Pulse H2Oh: n tapauksessa ($ 25 kuuden sarjan osalta; lovemypulse.com) kuitenkin muutaman vesipisaran vettä alueen yli aktivoi kaavan.

VIDEO: Onko seksi tylsää tai parempaa häämäärän jälkeen??

Silikoni-pohjainen voiteluöljy

Vaikka leluille ei suositella käytettäväksi, silikoni-pohjaiset voiteluaineet sopivat erinomaisesti pitkiin istuntoihin – joko sooloihin tai kumppaniksi – koska ne eivät hajoa helposti ja kestävät kauemmin. Vaikka harrastat waterplayia (tiedät seksiä suihkussa, kylpyammeessa tai jonkinlaisessa trooppisessa vesiputouksessa), silikoni-kaava ei pese pois yhdynnän aikana, se on suosittu valinta liikkumistoiminnalle ja anaali seksi. Jos kudoksesi pyrkii kuivumaan, silikoniin perustuva voiteluaine voi auttaa sitä, varsinkin jos sinusta tulee liian voimakasta. “Klitoriksella on 8 000 kertaa enemmän hermopäätejä kuin peniksen pää, ja jos kyseinen alue muuttuu epätasapainoksi, se on hämmentävä tunne keholle eikä aina ole miellyttävä, mutta silikoni on ihana kyseiselle alueelle siinä tapauksessa, että tämä tapahtuu, “lisää tohtori Buxton. Ne voivat kestää jonkin verran aikaa poistaa kuin vesipohjainen vaihtoehto, mutta se on osoitus niiden pysyvyydestä, me kuvaamme.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

32 + = 41

map